Zonnepanelen

Hier leest u meer over onze zonnepanelen en het ontwerp van uw systeem door ZelfOpwekken.nl

ZelfOpwekken.nl vertelt u alles over zonnepanelen en het systeem ontwerp. Hierdoor kunt u goed geïnformeerd de juiste keuze maken. Wilt u weten hoe u zonnepanelen het beste plaatst en een hoog rendement behaalt? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Zonnepanelen: voordat u investeert

U wilt zich goed voorbereiden op uw aankoop, dat is logisch. Vraag daarom gratis een voorstel op maat aan. Onze bouwtechnisch tekenaar werkt daarna vrijblijvend een voorstel uit voor uw dak. Hier kunt u zien wat ons voorstel inhoudt.  

ZelfOpwekken.nl beantwoordt de volgende vragen voor u: 

 • Wat is het beste ontwerp voor uw dak?
 • Hoeveel zonnepanelen kunt u kwijt op uw dak? 
 • Hoeveel opbrengst kunt u jaarlijks verwachten?
 • Wat wordt de terugverdientijd? 
 • Hoeveel BTW kunt u terugvragen? 
 • Welk type omvormer levert het beste rendement? 
 • Wat is uw financiële rendement over 25 jaar?

Leverancier zonnepanelen

Kiezen voor hoge kwaliteit is het duurzaamst. Wij installeren full-black Q CELLS zonnepanelen van 380 Wattpiek met 25 jaar productgarantie. Dit betekent voor u zorgeloos opwekken en 25 jaar hernieuwbare stroom.

ZelfOpwekken.nl levert en installeert complete sets. Alles is inbegrepen inclusief de omvormer(s), de montage en de groep in de meterkast. Ook vragen wij de 21% BTW terug voor onze klanten. Als leverancier garanderen wij onze klanten zo kwaliteit bij elke stap. 

Meer weten? Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

De kwaliteit van zonnepanelen bepalen

Nadat u het voorstel heeft ontvangen, neemt onze adviseur persoonlijk contact met u op. Samen doorloopt u het voorstel in detail. 

U spreekt uw wensen en vragen met hem/haar door. Zo weet u straks precies waarom wij bepaalde keuzes maken. Ook lichten we toe hoe wij de kwaliteit en uw hoge rendement garanderen.

 • Welke factoren beïnvloeden uw opbrengst?
 • Waar moet u bij een plat dak op letten?
 • Waar moet u bij een schuin dak op letten? 
 • Welke omvormer levert het meeste rendement?
 • Hoe plaatst u de zonnepanelen optimaal? 
 • Wat wordt uw rendement?

Lees hier hoe u de kwaliteit van zonnepanelen zelf bepaalt.

ZelfOpwekken.nl | Alles voor hoog rendement

Als u krachtige zonnepanelen aanschaft, verdient uw investering zich gemiddeld in 6-7 jaar terug. 

Daarna heeft u jarenlang gratis stroom, want hoge kwaliteit zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee. Het uithoudingsvermogen van uw zonnepanelen zijn doorslaggevend voor uw rendement.

ZelfOpwekken.nl zoekt voor uw dak en situatie de beste opties uit. Wij geven u altijd een persoonlijk en eerlijk advies.

Hoe hoog wordt uw rendement?
Vraag gratis een voorstel op maat aan voor: 

Klantervaringen

Na 7.300 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten deze zonne-energie om in stroom. In dit artikel leest u hoe zonnepanelen werken en waar u op moet letten bij aanschaf.

Meer lezen

Of uw dak interessant is voor zonnepanelen, hangt af van een aantal factoren. Wij zetten in dit artikel onze kennis en ervaring op een rij en geven u deskundig advies.

Meer lezen

Hoeveel zonnepanelen u kunt plaatsen, hangt af van de grootte van het zonnepaneel en de beschikbare ruimte op uw dak. En hoeveel stroom u voortaan zelf wilt opwekken.

Meer lezen

Andere kennisbank onderwerpen

Gratis uw voorstel aanvragen!

Klaar binnen 60 seconden