De beste zonnepanelen

Nu extra voordelig zonnepanelen zonder BTW

Gratis voorstel aanvragen

Premium Full Black Zonnepanelen | 400 Wp 

Zonnepanelen zetten zonlicht om in hernieuwbare stroom. Het vermogen en de kwaliteit van de zonnecellen bepalen hoe efficiënt ze dit doen.

Duurzame kracht en kwaliteit

Hoogwaardige prestaties én premium uitstraling voor uw dak met QCELLS BLK M-G11 Full-Black zonnepanelen. Deze gaan langer mee én geven uw dak een strakke uitstraling.

Hoog rendement: 400Wp vermogen

De zonnepanelen zijn gecertificeerd door het Duitse testinstituut TÜV volgens de hoogste normering in de markt. 

Zekerheid: 25 jaar productgarantie

U geniet van zekerheid door 25 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van nog 86% vermogen na 25 jaar!

Voorstel aanvragen Bekijk zonnepaneel

De omvormer

De omvormer is het kloppend hart van uw systeem. Het apparaat zorgt dat uw zonnestroom wordt omgevormd tot wisselstroom voor uw woning. Wij leveren 1 of 3 fasen omvormers, die geschikt zijn voor batterijopslag.

Optimaal duurzaam 

Omvormerproducent Growatt heeft wereldwijd de #1 positie in de residentiële zonne-energiemarkt. In 2020 was het wereldwijde marktaandeel gestegen tot 16,6% (IHS). Growatt wist haar koppositie in 2021 en 2022 te behouden.

Prestaties die tellen 

Welk type omvormer het beste is voor uw situatie, hangt af van diverse factoren. Onze adviseurs weten precies wat voor uw situatie geschikt is. Check onze kennisbank/omvormers.

Bekijk micro omvormers Bekijk string omvormers

Altijd inzicht met onze app!

Natuurlijk wilt u de prestaties van uw zonnepanelen kunnen controleren. Daarom krijgt u toegang tot onze monitoring app.

Direct inzicht in uw besparing

Via een handige app krijgt u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U ziet altijd live hoeveel u opwekt per week, per maand en per jaar.

Uw data is veilig

ZelfOpwekken.nl is 100% onafhankelijk. Wij hebben onze monitoring app zelf in Nederland ontwikkeld. Uw data blijft uw eigendom. Wij slaan alles op onze eigen servers op in het meest duurzame  datacentrum in Duitsland. 

Klantervaringen

Na 8.336 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Venbroek uit Assendelft

Goed contact gehad met duidelijke offertes. Plaatsing kon snel gebeuren. Dag van installatie ging goed en is vlot gedaan door nette beleefde monteurs.

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Familie van Haaften uit Boskoop

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Goed advies en maatwerk

Vraag gratis een voorstel aan voor uw woning neemt contact op. 
via: contact@zelfopwekken.nl of 085 222 6171

Wij zijn bereikbaar via kantooruren.

Gratis voorstel aanvragen

Zonnepanelen laten installeren? 
Denk hieraan!

Waar komen de zonnepanelen te liggen? Welk type omvormer is het beste voor uw situatie? Hoe sluiten we het systeem aan op uw meterkast?

Voor bijna elke situatie zijn goede technische oplossingen beschikbaar. Onze bouwkundige tekenaars werken daarom graag een voorstel voor u uit. Wij bespreken uw voorstel persoonlijk met u om te bepalen wat het beste bij u past.  

Onze werkwijze

Gratis voorstel voor uw woning

Aanvraag klaar binnen 60 seconden