Zonnepanelen systeem

Wilt u gratis advies en een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning? 

Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 1 minuut

10.000+ installaties
Actief sinds 2013 
Erkend installatiebedrijf
qcells zonnepaneel

Full Black Zonnepanelen

Het aantal zonnepanelen, het vermogen en het uithoudingsvermogen van uw zonnepanelen bepalen hoeveel stroom u gaat opwekken. 

Premium design zonnepanelen

Onze Full black zonnepanelen geven uw systeem een hoge efficiëntie en uw dak een premium uitstraling. 

Hoog rendement: 410 Wattpiek

Qcells zonnepanelen bieden u het hoogste rendement voor de scherpste prijs. Gecertificeerd volgens de hoogste normering van het Duitse testinstituut TÜV. 

Productgarantie: 25 jaar

Geniet van de 25 jaar productgarantie én de lineaire vermogensgarantie van nog minimaal 86% na 25 jaar.

Erkend installatiebedrijf

Sinds 2013 heeft ZelfOpwekken meer dan 10.000 succesvolle zonnepanelen installaties gerealiseerd. Onze monteurs plaatsen door heel Nederland. We zijn trots lid van Techniek Nederland en leggen een sterke focus op kwaliteit en service.

Omvormers

Omvormers transformeren de stroom die de zonnepanelen opwekken naar wisselstroom, die geschikt is voor al uw apparaten in huis.

Beste deal garantie

Welk type omvormer voor uw systeem het hoogste rendement biedt, hangt af van diverse factoren. Onze zonnepanelen experts berekenen voor u de beste prijs/kwaliteit deal, zodat u een maximale financiële opbrengst behaalt.

Duurzame A-kwaliteit

Wij leveren Growatt string- en Enphase micro-omvormers. Beide producenten hebben wereldwijd de #1 positie in de residentiële zonne-energiemarkt.

Growatt omvormers Enphase omvormers
Growatt omvormer

Altijd inzicht met onze app!

Natuurlijk wilt u achteraf de prestaties van uw zonnepanelen controleren. Daarom krijgt u na installatie toegang tot de monitoring app.

Direct inzicht in uw besparing

Via onze handige app krijgt u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U ziet hoeveel stroom u opwekt - per week, per maand en per jaar

Uw data is veilig

ZelfOpwekken.nl is 100% onafhankelijk. Wij hebben onze monitoring app zelf ontwikkeld. Wij slaan alles op onze eigen servers op in het meest duurzame  datacentrum in Duitsland. Uw data blijft uw eigendom.

zelfopwekken.nl monitoring app
Zonnepanelen offerte op maat

Ontvang gratis een voorstel op maat

Ontvang u binnen 5 werkdagen een maatwerk voorstel voor uw woning. Hierin geven wij de mogelijkheden, het systeemontwerp en de financiële besparing helder weer voor uw dak. 

Persoonlijk advies en maatwerk ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Twee voordelige opties: kopen of leasen.

Gratis voorstel aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Venbroek uit Assendelft

Goed contact gehad met duidelijke offertes. Plaatsing kon snel gebeuren. Dag van installatie ging goed en is vlot gedaan door nette beleefde monteurs.

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Familie van Haaften uit Boskoop

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Zonnepanelen laten installeren? 
Doe de dakcheck!

Waar komen de zonnepanelen te liggen? Welk type omvormer is het beste voor uw situatie? Hoe sluiten we het systeem aan op uw meterkast?

Voor bijna elke situatie zijn goede technische oplossingen beschikbaar. Onze bouwkundige tekenaars werken graag een voorstel voor u uit. Wij bespreken uw voorstel persoonlijk om te bepalen wat het beste bij u past.  

Bekijk onze werkwijze

Qcells 410 Wp zonnepanelen zijn compact en dus ook ideaal voor kleinere daken

Onze Qcells zonnepanelen modules zijn slechts 108 cellen groot. De meeste zonnepanelen hebben 120 cellen. Dit betekent dat met minder cellen 410 Wp vermogen wordt behaald. Dit zegt natuurlijk iets over de hoge kwaliteit van Qcells zonnecellen en over het formaat van het zonnepaneel. 

Onze zonnepanelen zijn compact en dus geschikt voor alle type daken. Dankzij de afmetingen passen deze zonnepanelen op daken die beperkt ruimte hebben. Daardoor kunt u ook met kleinere oppervlakten genieten van de grote voordelen van zonne-energie. 

Voordelen Qcells zonnepanelen

  •  Hoog vermogen: jaarlijks maximale opbrengst. 
  •  Laagste degradatie: beter behoud van het vermogen. 
  •  Kwaliteit: zeer groot uithoudingsvermogen. 
  •  25 jaar productgarantie: van een stabiel bedrijf. 

Qcells zonnepanelen zetten zonne-energie efficiënter om in stroom. Vanwege de kwaliteit presteren de panelen beter op lange termijn. Resultaat: u zult meer stroom opwekken en meer besparen op uw energiekosten. 

Meer weten? Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat. 

In onze maatwerkofferte staat alles wat u nodig hebt inclusief een maatwerktekening voor uw dak en een prognose van uw rendement. 

U kiest bij ZelfOpwekken.nl zelf tussen kopen of leasen. Wel zo helder.

Vraag hier gratis uw voorstel aan.  

Productgarantie: 25 jaar

Qcells biedt een betrouwbare productgarantie van 25 jaar. Dat zijn garanties waar u wat aan heeft. Zo geniet u jarenlang zonder zorgen van uw investering.

Gratis offerte voor uw woning?

Aanvraag klaar binnen 60 seconden