De beste zonnepanelen

Ontvang ook een voorstel inclusief BTW-teruggave service en optie om te leasen. 

Gratis voorstel aanvragen

Zonnepanelen | 400 Wp

Zonnepanelen zetten zonlicht om in hernieuwbare stroom. Het vermogen en de kwaliteit van de zonnepanelen bepalen hoe efficiënt ze dit doen.

Premium zwart design

Hoogwaardige prestaties én een strakke uitstraling op uw dak? Onze Q CELLS full-black monokristallijn zonnepanelen geven u het premium effect. Bekijk product specificaties.

Hoog rendement: 400Wp vermogen

Wij garanderen een jarenlang hoog rendement. Q CELLS zonnepanelen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normering door het Duitse testinstituut TÜV. 

Productgarantie: 25 jaar 

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt producent Q CELLS u 25 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van 86% na 25 jaar!

Hoe geschikt is uw dak?

Doe nu online een aanvraag en u ontvangt binnen 5-10 werkdagen een uitgewerkt voorstel voor een compleet systeem inclusief BTW-teruggave service en de optie voor leasen.

Gratis voorstel aanvragen

De omvormer

De omvormer is het kloppend hart van uw systeem. Het apparaat zorgt dat de stroom van de zonnepanelen wordt omgevormd tot bruikbare wisselstroom voor uw woning. 

Optimaal duurzaam 

Het merk Growatt heeft wereldwijd de nummer 1 positie in de residentiële zonne-energiemarkt. Volgens IHS is het wereldwijde marktaandeel gestegen tot 16,6% in 2020.

Prestaties die tellen 

Welk type omvormer het beste is voor uw situatie, hangt af van diverse factoren. Onze adviseurs weten precies wat voor uw situatie geschikt is. Ik wil meer weten over de omvormers.

Altijd inzicht met onze app!

Natuurlijk wilt u de prestaties van uw zonnepanelen kunnen controleren. Daarom krijgt u toegang tot onze monitoring app.

Direct inzicht in uw besparing

Via een handige app krijgt u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U ziet altijd live hoeveel u opwekt per week, per maand en per jaar.

Uw data is veilig

ZelfOpwekken.nl is 100% onafhankelijk. Wij hebben onze monitoring app zelf in Nederland ontwikkeld. Uw data blijft uw eigendom. Wij slaan alles op onze eigen servers op in het meest duurzame  datacentrum in Duitsland. 

Klantervaringen

Na 7.300 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Zonnepanelen laten installeren? 
Denk hieraan!

Waar komen de zonnepanelen precies te liggen? Welk type omvormer is het beste voor uw situatie? Hoe sluiten we alles goed aan op uw meterkast? Hoeveel BTW krijgt u terug?

Voor bijna elke situatie zijn goede technische oplossingen beschikbaar. Onze bouwkundige tekenaars werken daarom graag een voorstel voor u uit. Wij bespreken dit daarna persoonlijk met u om te bepalen wat het beste bij u past.  

Gratis voorstel aanvragen

Vrijblijvend een voorstel?

Regel vandaag de aanvraag voor uw woning online of bereik ons direct op kantooruren via:contact@zelfopwekken.nl of 085 222 6171

* Door COVID, externe factoren en de grote vraag naar onze services kunnen doorlooptijden iets langer zijn dan gewoonlijk. 

Gratis voorstel aanvragen

Gratis uw voorstel aanvragen!

Aanvraag klaar binnen 60 seconden