De beste zonnepanelen

Ontvang een voorstel van ZelfOpwekken.nl voor het beste zonnepanelensysteem. Profiteer van meer rendement!

Ik wil ook een voorstel

Zonnepanelen | 375 Wp

Zonnepanelen zetten zonlicht om in hernieuwbare stroom. De kwaliteit en het vermogen van de zonnepanelen bepalen hoe efficiënt ze dit doen.

Premium zwart design

Hoogwaardige prestaties én een strakke uitstraling op uw dak? De krachtige full-black zonnepanelen geven een premium effect. Bekijk product specificaties

Hoogste kwaliteit: 375 Wp vermogen

Wij garanderen jarenlang hoog rendement. Onze panelen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normering door het Duitse testinstituut TÜV. 

Productgarantie: 25 jaar 

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt producent Q CELLS u 25 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van 86% na 25 jaar!

Hoe geschikt is uw dak?

Hoeveel zonnepanelen van 375 Wp passen er op uw dak en wat kost een complete installatie? Ontvang binnen 5 werkdagen vrijblijvend een uitgewerkt voorstel van ZelfOpwekken.nl.

Ik wil ook een voorstel

De omvormer

De omvormer is het hart van uw systeem. Dit apparaat zorgt dat de gelijkstroom van de zonnepanelen wordt omgevormd tot bruikbare wisselstroom voor uw woning. 

Optimaal duurzaam 

Bij ZelfOpwekken.nl kiest u voor de meest betrouwbare omvormer(s) ter wereld. Wij selecteren alleen de beste omvormer producenten.

Prestaties die tellen 

Welke grootte en welk type omvormer het beste is voor uw situatie, hangt af van diverse factoren. Onze adviseurs weten precies wat voor uw situatie geschikt is. Ik wil meer weten over de omvormers.

Altijd inzicht met onze app!

Natuurlijk wilt u de prestaties van uw zonnepanelen kunnen controleren. Daarom krijgt u toegang tot onze monitoring app.

Direct inzicht in uw besparing

Uw systeem wordt gekoppeld aan uw internet. Via de app heeft u inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U ziet altijd live hoeveel u opwekt. Ook ziet u hoeveel u wekelijks, maandelijks en jaarlijks opgewekt heeft. 

Uw data is veilig

ZelfOpwekken.nl is onafhankelijk en heeft de monitoring app in Nederland ontwikkeld. Uw data blijft uw eigendom en wordt door ons veilig opgeslagen. Wij gebruiken het meest duurzame en  veilige datacenter in Duitsland. 

Klantervaringen

Na 6.500 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Zonnepanelen laten installeren? 
Denk hieraan!

Waar komen de zonnepanelen precies te liggen? Welk type omvormer is het beste voor uw situatie? Hoe sluiten we alles aan op uw meterkast? 

Voor bijna elke situatie zijn goede technische oplossingen beschikbaar. Wij werken daarom graag een voorstel voor u uit en bespreken dit samen om te bepalen wat het beste bij u past.  

Doe de gratis dakcheck

Bel onze adviseurs
voor vragen of support:

Tijdens kantooruren kunt u ons altijd direct bereiken via:
[email protected] of via: 085 222 6171.

Ik wil een voorstel aanvragen

Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 60 seconden