Over ons

Sinds 2013 werken wij vanuit Alkmaar met veel plezier aan de verduurzaming van Nederland.

Gratis voorstel aanvragen

Bent u huiseigenaar en benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw woning? Wij weten waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Leverancier en installatiebedrijf zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt u persoonlijk advies bij uw aankoop. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Onze adviseurs en installateurs helpen u graag verder bij elke stap.

Advies, ontwerp en levering

Zonnepanelen montage

Service en online monitoring

Ontvang ook vrijblijvend een uitgewerkt voorstel.

Gratis voorstel aanvragen

Teamwerk. Wij staan voor u klaar.

Door de jaren heen hebben wij een eigen werkwijze en een hecht team ontwikkeld. Uw dak wordt handmatig en nauwkeurig ingemeten door een bouwkundig tekenaar. Wij helpen u graag verder met deze maatwerk aanpak. Daar plukt u de komende jaren de vruchten van! Ons team staat klaar om uw project in detail met u te bespreken. Samen komen we er altijd uit!

Gratis voorstel aanvragen

Opgericht om de transitie te versnellen

Onze experts helpen u graag verder. ZelfOpwekken.nl brengt de situatie helder voor u in kaart. Wij selecteren alle benodigde producten en geven u uitgebreid advies. Wij vatten alles voor u samen in een uitgewerkt voorstel.

Gegarandeerd goed

Wilt u ook wat extra hulp bij uw zoektocht? Wij bieden u alle producten, kennis en know-how om uw project succesvol te realiseren.

Klaar voor de toekomst

ZelfOpwekken.nl volgt alle ontwikkelingen en laat haar klanten slim mee profiteren van de laatste technieken. Dankzij online monitoring weet u precies hoeveel u opwekt en hoe duurzaam uw woning is.

Klantervaringen

Na 8.336 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Wij zijn erg tevreden met alles, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Actief in (bijna) heel Nederland

Als één van de pioniers in zonne-energie heeft ZelfOpwekken.nl al duizenden installaties dwars door Nederland gerealiseerd. Overal waar wij installeren, staan onze ervaren installatieteams voor u klaar!

Niet in heel Nederland

Wij installeren op dit moment niet op de Waddeneilanden, Groningen, Zeeland, Brabant en Limburg. Deze gebieden zijn alleen op aanvraag.

8 jaar praktijkervaring

De ervaring die wij hebben opgedaan in grote projecten, heeft geresulteerd in een superieur aanbod. Gegarandeerd goed en precies wat u nodig hebt.

Snelle levering en installatie

Wij kunnen u binnen 5 dagen een uitgewerkt voorstel sturen en binnen 4 weken de zonnepanelen op uw dak plaatsen.

Gratis voorstel aanvragen

Onze adviseurs. Dagelijks bereikbaar.

Zelf opwekken betekent meer dan hernieuwbare stroom produceren. Ook na de installatie staan wij als leverancier daarom voor u klaar. Heeft u in de toekomst vragen over de monitoring en salderen? Of interesse in batterij- of warmteopslag? Onze klanten kunnen rekenen op team ZelfOpwekken.nl.

Bekijk de klantervaringen

Ervaring waar u op kunt bouwen

In de loop der jaren heeft ons team alle mogelijke wensen behandeld, besproken, alle type daken beklommen en de uitwerking van elke oplossing in de praktijk gezien. De praktijk is de leermeester van alle dingen.

Reeds 6.500 zonnepanelen installaties

Wij hebben ruim 6.500 systemen gerealiseerd bij woningcorporaties en particulieren door heel Nederland. Dat is de ervaring en kwaliteit waar u als klant op kunt bouwen. Als iets niet in 1 keer goed gaat, komen we terug totdat het is opgelost.

Betrouwbare installatieteams

Het bedrijf ZelfOpwekken.nl bestaat sinds 2013. De afgelopen jaren zijn we actief geweest en hebben wij veel klanten blij gemaakt met een perfect werkende zonnestroom-installatie.

Gratis voorstel aanvragen

Reeds 8.336 klanten! Klaar binnen 60 seconden