Over ons

Sinds 2013 werken wij met veel plezier aan de verduurzaming van Nederland.

Postcode checken

Bent u huiseigenaar en benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw woning? Onze experts weten waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij bieden u gratis offerte aan voor een compleet zonnepanelen systeem inclusief installatie. U kunt bij ons altijd kiezen tussen de zonnepanelen kopen of de zonnepanelen leasen.

Onze locaties

Alkmaar

Kantoor 

Berenkoog 38

Alkmaar

Loods en kantoor

Vossenkoog 6

Venlo

Loods en kantoor

Tolhuisweg 10

 Swalmen

Loods

L.J. Costerstraat 17

  Zaandam

Loods Zomerdijk 17

Alkmaar

Kantoor 

Marterkoog 5

Hoorn

Loods en kantoor

Corantijn 53

Heerenveen

Trainingsfaciliteit

Eurolaan 4

Delft

Loods en kantoor

Marconiweg 8F

Wie wij zijn 

ZelfOpwekken.nl levert én installeert sinds 2013 zonnepanelen op daken van woningeigenaren. 

ZelfOpwekken.nl staat bekend om vakkundig advies, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, goede service en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen ons met een 8,4. 

Waarom ZelfOpwekken.nl?

ZelfOpwekken.nl garandeert dat u zowel technisch als economisch het beste rendement op uw investering behaalt. Onze zonnepanelen hebben de beste prijs-kwaliteit. En dat begint bij hoogwaardige zonnepanelen en een goed technisch ontwerp van uw systeem. 

Leverancier en installatiebedrijf zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt u persoonlijk advies bij uw aankoop. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Onze adviseurs en installateurs helpen u graag verder bij elke stap.

Advies, ontwerp en levering

Zonnepanelen montage

Service en online monitoring

Ontvang ook vrijblijvend een uitgewerkt voorstel.

Gratis voorstel aanvragen

Zonnepanelen zonder investering? Leasen.

Liever uw zonnepanelen per maand betalen. Dat kan ook! Lease uw zonnepanelen en bespaar direct op uw energierekening.

Alles over leasen

Wij maken de energietransitie mogelijk

Voor woningeigenaren die zich online aanmelden, ontwerpen wij een optimaal zonnestroomsysteem. Onze bouwtechnisch tekenaar maakt vrijblijvend een gedetailleerd ontwerp voor uw dak. Wij maken schaduw- en opbrengstberekeningen. We adviseren u persoonlijk en garanderen daarmee dat u het systeem kiest met het grootste uithoudingsvermogen, voor de scherpste prijs.

ZelfOpwekken.nl brengt de situatie eerst helder voor u in kaart. Wij selecteren uiteraard de benodigde producten en vatten alles voor u samen in een concreet, uitgewerkt voorstel.

Gegarandeerd goed

Wilt u wat extra hulp bij uw zoektocht? Wij bieden u de producten, kennis en ervaring om uw project succesvol te realiseren.

Klaar voor de toekomst

ZelfOpwekken.nl volgt alle ontwikkelingen en laat haar klanten slim mee profiteren van de laatste technieken. Dankzij online monitoring weet u precies hoeveel u opwekt en hoe duurzaam uw woning is.

Waar zijn wij actief?

Als één van de pioniers in zonne-energie heeft ZelfOpwekken.nl al duizenden installaties dwars door Nederland gerealiseerd. Overal waar wij installeren, staan onze ervaren installatieteams voor u klaar!

Niet in heel Nederland

Wij installeren op dit moment niet op de Waddeneilanden en in het zuiden van Zeeland.  

10 jaar praktijkervaring

De ervaring die wij hebben opgedaan in grote projecten, heeft geresulteerd in een superieur aanbod. Gegarandeerd goed en precies wat u nodig hebt.

Snelle levering en installatie

Wij kunnen u binnen 5 dagen een uitgewerkt voorstel sturen voor uw woning. Vaak kunnen wij al binnen 6 weken de zonnepanelen op uw dak plaatsen.

Gratis voorstel aanvragen

Onze adviseurs. Dagelijks bereikbaar.

Zelf opwekken betekent meer dan hernieuwbare stroom produceren. Ook na de installatie staan wij als leverancier daarom voor u klaar. Heeft u in de toekomst vragen over de monitoring en salderen? Of interesse in batterij- of warmteopslag? Onze klanten kunnen rekenen op team ZelfOpwekken.nl.

Bekijk de klantervaringen

Ervaring waar u op kunt bouwen

In de loop der jaren heeft ons team alle mogelijke wensen behandeld, besproken, alle type daken beklommen en de uitwerking van elke oplossing in de praktijk gezien. De praktijk is de leermeester van alle dingen.

Reeds 8.360 zonnepanelen installaties

Wij hebben ruim 8.360 systemen gerealiseerd door heel Nederland. Dat is de ervaring en kwaliteit waar u als klant op kunt bouwen. Als iets niet in 1 keer goed gaat, komen we terug totdat het is opgelost.

Betrouwbare installatieteams

Het bedrijf ZelfOpwekken.nl bestaat sinds 2013. De afgelopen jaren hebben wij veel tevreden klanten blij gemaakt met een goedwerkende zonnestroom-installatie.