Over ons

Sinds 2013 werken wij met veel plezier aan de verduurzaming van Nederland.

Doe de gratis dakcheck 

Bent u huiseigenaar en benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw woning? Onze experts weten waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij bieden u gratis offerte aan voor een compleet zonnepanelen systeem inclusief installatie. U kunt bij ons altijd kiezen tussen de zonnepanelen kopen of de zonnepanelen leasen.

Onze locaties

 Alkmaar 

Kantoor

Marterkoog 5

Hoorn 

Loods 

Corantijn 53

 Alkmaar 

Loods en kantoor

Vossenkoog 6

Venlo 

Loods en kantoor

Tolhuisweg 10 

 Delft 

Loods en kantoor

Marconiweg 8F

 Zaandam

Loods

Zomerdijk 17

Wie wij zijn 

ZelfOpwekken.nl levert én installeert sinds 2013 zonnepanelen op daken van woningeigenaren. 

ZelfOpwekken.nl staat bekend om vakkundig advies, gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, goede service en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen ons met een 8,4. 

Waarom ZelfOpwekken.nl?

ZelfOpwekken.nl garandeert dat u zowel technisch als economisch het beste rendement op uw investering behaalt. Onze zonnepanelen hebben de beste prijs-kwaliteit. En dat begint bij hoogwaardige zonnepanelen en een goed technisch ontwerp van uw systeem. 

Leverancier en installatiebedrijf zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt u persoonlijk advies bij uw aankoop. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons altijd voorop. Onze adviseurs en installateurs helpen u graag verder bij elke stap.

Advies, ontwerp en levering

Zonnepanelen montage

Service en online monitoring

Ontvang ook vrijblijvend een uitgewerkt voorstel.

Gratis voorstel aanvragen

Zonnepanelen plaatsen? Hier moet u aan denken.

Hoe plaatsen we de zonnepanelen op het dak? Hoeveel zonnepanelen kunt u het beste laten plaatsen? Welk type omvormer is het best voor uw systeem? Voor bijna elke situatie is wel een goede technische oplossing beschikbaar. Wij helpen u graag verder met maatwerkadvies.

Gratis voorstel aanvragen

Wij maken de energietransitie mogelijk

Voor woningeigenaren die zich online aanmelden, ontwerpen wij een optimaal zonnestroomsysteem. Onze bouwtechnisch tekenaar maakt vrijblijvend een gedetailleerd ontwerp voor uw dak. Wij maken schaduw- en opbrengstberekeningen. We adviseren u persoonlijk en garanderen daarmee dat u het systeem kiest met het grootste uithoudingsvermogen, voor de scherpste prijs.

ZelfOpwekken.nl brengt de situatie eerst helder voor u in kaart. Wij selecteren uiteraard de benodigde producten en vatten alles voor u samen in een concreet, uitgewerkt voorstel.

Gegarandeerd goed

Wilt u wat extra hulp bij uw zoektocht? Wij bieden u de producten, kennis en ervaring om uw project succesvol te realiseren.

Klaar voor de toekomst

ZelfOpwekken.nl volgt alle ontwikkelingen en laat haar klanten slim mee profiteren van de laatste technieken. Dankzij online monitoring weet u precies hoeveel u opwekt en hoe duurzaam uw woning is.

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Wij zijn erg tevreden met alles, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Waar zijn wij actief?

Als één van de pioniers in zonne-energie heeft ZelfOpwekken.nl al duizenden installaties dwars door Nederland gerealiseerd. Overal waar wij installeren, staan onze ervaren installatieteams voor u klaar!

Niet in heel Nederland

Wij installeren op dit moment niet op de Waddeneilanden, Groningen, Drenthe en Zeeland. Deze gebieden zijn alleen op aanvraag.

10 jaar praktijkervaring

De ervaring die wij hebben opgedaan in grote projecten, heeft geresulteerd in een superieur aanbod. Gegarandeerd goed en precies wat u nodig hebt.

Snelle levering en installatie

Wij kunnen u binnen 5 dagen een uitgewerkt voorstel sturen voor uw woning. Vaak kunnen wij al binnen 6 weken de zonnepanelen op uw dak plaatsen.

Gratis voorstel aanvragen

Onze adviseurs. Dagelijks bereikbaar.

Zelf opwekken betekent meer dan hernieuwbare stroom produceren. Ook na de installatie staan wij als leverancier daarom voor u klaar. Heeft u in de toekomst vragen over de monitoring en salderen? Of interesse in batterij- of warmteopslag? Onze klanten kunnen rekenen op team ZelfOpwekken.nl.

Bekijk de klantervaringen

Ervaring waar u op kunt bouwen

In de loop der jaren heeft ons team alle mogelijke wensen behandeld, besproken, alle type daken beklommen en de uitwerking van elke oplossing in de praktijk gezien. De praktijk is de leermeester van alle dingen.

Reeds 8.360 zonnepanelen installaties

Wij hebben ruim 8.360 systemen gerealiseerd door heel Nederland. Dat is de ervaring en kwaliteit waar u als klant op kunt bouwen. Als iets niet in 1 keer goed gaat, komen we terug totdat het is opgelost.

Betrouwbare installatieteams

Het bedrijf ZelfOpwekken.nl bestaat sinds 2013. De afgelopen jaren hebben wij veel tevreden klanten blij gemaakt met een goedwerkende zonnestroom-installatie.

Gratis voorstel aanvragen

Reeds meer dan 10.000 klanten! Klaar binnen 1 minuut