Full-back zonnepaneel van QCELLS

Full-black zonnepanelen

QCELLS | 410 Wp

Qcells Q.PEAK DUO BLK-M G11S+ Series | 108 Cells 

Qcells is de #1 in Duitsland voor zonnepanelen (PV panelen). Het compacte 410 Wp paneel komt uit de Q.PEAK DUO BLK-M-G11S+ serie van Qcells. Hiermee kiest u voor de krachtigste zonnecellen op de markt. Dit resulteert in een ongeëvenaarde efficiëntie en hoge opbrengst. De zonnepanelen hebben 25 jaar productgarantie. Duitse kwaliteit met uithoudingsvermogen tegen een scherpe prijs. 

Formaat 1722 mm × 1134 mm × 30 mm (inclusief frame)
Vermogen per paneel 410 Wattpiek
Productgarantie Standaard 25 jaar
Productnaam Q CELLS Q.PEAK DUO BLK-M-G11S+ 410 Wp 
Type paneel Monokristallijn | Full-black | 108 Cells

Benieuwd naar de opbrengst berekend voor uw dak? Vraag gratis een voorstel aan en ontvang binnen 5 werkdagen een offerte op maat voor uw woning.

Gratis offerte aanvragen Download productblad
iconen van verschillende Keurmerken

Het belang van een betrouwbare partner zoals Hanwha Qcells Group

De betrouwbaarheid van een zonnepanelenproducent reikt verder dan technologie. Hanwha Group, als drijvende kracht achter Qcells, speelt een cruciale rol in dit aspect. 

De financiële stabiliteit van dit Zuid-Koreaanse concern resulteert in langdurige garanties die standhouden. Een garantie heeft namelijk geen waarde wanneer de partij die deze aanbiedt niet langer bestaat op het moment dat de garantie nodig is.

Qcells heeft het meest grondige testprogramma voor 'solar' zonnepanelen behaald

QCELLS is de eerste fabrikant ter wereld die slaagt voor het meest uitgebreide kwaliteitsprogramma: "Quality Controlled PV" van het onafhankelijke Duitse certificeringsinstituut: TÜV Rheinland.

Doorbraak van de 20% rendementsbarrière

QCELLS loopt voorop in de sector en blijft innoveren. Het zonnepaneel is compact en beschikt over de Q.ANTUM DUO Z Technologie. Dit verhoogt het rendement van deze modules tot wel 20,8 %. 

Innovatie technologie m.b.t. alle weersomstandigheden.

Het optimaal rendement is ook het gevolg van uitstekend weinig-lichtgedrag van de modules. Bovendien geniet u ook op warme dagen van extra opbrengst door uitstekend temperatuurgedrag!

Voortdurend hoge prestaties

QCELLS zonnepanelen presteren langer op maximaal niveau. De modules bieden lange termijn rendement beveiliging door Power optimalisatie, Anti LeTID Technology, Anti PID Technology2 en Hot-Spot Protect.

Bestand tegen extreme weersomstandigheden

Het frame van high-tech zwart geanodiseerd aluminium legering is gecertificeerd voor zelfs hoge sneeuw- (8100 Pa) en windlasten (4000 Pa).


Investeringszekerheid

U krijgt standaard 25 jaar productgarantie. Met Hanwah QCELLS kiest u voor een koploper in de markt en voor de zekerheid van een ijzersterk, internationaal opererend, gerenommeerd bedrijf.

Hoge prestaties bij lage lichtinstraling

QCELLS zonnepanelen blijven optimaal blijven presteren onder alle weersomstandigheden. De efficiëntie van de modules blijft extreem hoog -- ook bij bewolking en zelfs bij 20% of 40% van de ideale instraling. 

Optimale prestaties - ook bij bewolking.

Systeem bekijken

Wat zijn zonnehalfcellen?

Half cut zonnecellen, ook wel black halfcellen genoemd, zijn ontwikkeld door QCELLS. De technologie zorgt voor meer oppervlakte per zonnecel in het zonnepaneel, die vervolgens samen weer meer elektriciteit kunnen opwekken. 

De Qcells Q.PEAK DUO M-BLK-G11 zonnepanelen zijn ontwikkeld om aan al uw wensen te voldoen. Hoge opbrengst, een mooie uitstraling en een uitstekende kwaliteit, die lang meegaat. 

Door de afstand tussen de Q.ANTUM zonnecellen te verkleinen, wordt het rendement tot 20,8% verbeterd. 


Mechanische specificatie

Formaat 1722 mm × 1134 mm × 30 mm (inclusief frame)
Gewicht 21,2 kg
Frontafdekking 3,2 mm thermisch voorgespannen glas met anti-reflectie technologie
Achterafdekking Composiet film
Frame Zwart geanodiseerd aluminium
Cellen 6 × 18 monokristallijne Q.ANTUM zonnehalfcellen
Aansluitdoos 53-101 mm × 32-60 mm × 15-18 mm
Met bypass-dioden, Beschermingsklasse IP67
Kabel 4mm² zonnekabel; (+) ≥1250mm, (−) ≥1250mm
Aansluitstekker Stäubli MC4, Hanwha Q CELLS HQC4; IP68

Qcells lineaire vermogensgarantie

Minimaal 98 % van het nominale vermogen tijdens eerste jaar. Daarna max. 0,5 % degradatie per jaar. 

Minimaal 93,5 % van het nominale vermogen na 10 jaar.

Minimaal 86 % van het nominale vermogen na 25 jaar. 

QUALITY CONTROLLED PV

TÜV stelt opnieuw de norm met nieuwe certificering “Quality Controlled PV" voor zonnepanelen. QCELLS loopt hiermee wederom voorop! 

Het  "Quality Controlled PV"-programma overtreft alle eerdere certificeringstesten van de IEC, bijvoorbeeld door dubbele cycli thermische testen. Maandelijks opnieuw testen garandeert bovendien een constante kwaliteit

KEURMERK CERTIFICERING

Let op dit keurmerk.

QCELLS is de eerste fabrikant van zonnepanelen die slaagt voor het meest uitgebreide kwaliteitsprogramma in de industrie: Het nieuwe "Quality Controlled PV" van het onafhankelijke certificeringsinstituut TÜV Rheinland.

QCELLS overtreft hiermee als eerste producent de standaard internationale certificeringstesten. 

Zonnepanelen offerte op maat

Advies op maat

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte op maat aan. De offerte omvat de mogelijkheden, financiële besparingen & rendement en het systeem ontwerp. Dit omvat het complete systeem, inclusief welke omvormers (string of micro) het optimale rendement voor u leveren.

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis offerte aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Gratis voorstel aanvragen

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!