Zonnepanelen in Flevoland

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
473+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Flevoland.

+/- 1550

Gemiddelde zonuren in Flevoland per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Flevoland

Flevoland, ook wel bekend als de windprovincie van Nederland, ziet een aanzienlijke groei in het gebruik van zonne-energie. Hoewel het aandeel zonne-energie in Flevoland nog relatief klein is vergeleken met windenergie, is het een groeiende en belangrijke bron van duurzame energie. Echter zijn er nog meer zonnepanelen nodig om de doelstellingen van 2030 te halen om energieneutraal te zijn.

Waarom zonnepanelen kopen in Flevoland?

Besparen in Flevoland?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Flevoland bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 169 keer op en neer rijden van Almere naar Lelystad in de auto. 

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Flevoland. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Flevoland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Flevoland. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Flevoland

Provincie Flevoland heeft een ambitieus doel voor ogen: tegen 2030 streven ze ernaar om volledig energieneutraal te zijn, en tegen 2050 willen ze CO2-neutraal zijn. Deze doelstellingen vormen een cruciaal onderdeel van hun inzet voor duurzaamheid en het bevorderen van een groenere toekomst. Om deze doelen te bereiken, zet Flevoland in op verschillende duurzame energiebronnen, waaronder zonne-energie.

Zonnepark Zuyderzon

In oktober 2019 opende Flevoland het indrukwekkende zonnepark Zuyderzon. Met ruim 400 gezinnen als investeerders en een totale investering van 800.000 euro, werd dit het grootste zonnepanelenpark in Flevoland. De zonneweide voorziet maar liefst 10.000 huishoudens van zonne-energie in Flevoland. Het initiatief van deze gezinnen toont aan dat duurzame energie in Flevoland steeds belangrijker wordt, en zonnepark Zuyderzon is een inspirerend voorbeeld van hoe gezamenlijke inspanningen leiden tot een groenere toekomst voor de hele gemeenschap.

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Flevoland met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Flevoland

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!