Zonnepanelen in Noord-Holland

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
2836+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Noord-Holland.

+/- 1600 

Gemiddelde zonuren in Noord-Holland per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Noord-Holland

Noord-Holland is een provincie die zich actief inzet voor de verduurzaming van energie, en zonnepanelen spelen een cruciale rol in dit streven naar duurzaamheid. Met meer dan 2 miljoen zonnepanelen geïnstalleerd in de provincie en een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan 600 megawatt (MW), is Noord-Holland een toonaangevende regio op het gebied van zonne-energie in Nederland. 

Waarom zonnepanelen kopen in Noord-Holland?

Besparen in Noord-Holland?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Noord-Holland bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.870 kilometer of 71 keer op en neer rijden van Den Helder naar Haarlem in de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Noord-Holland. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Noord-Holland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Noord-Holland. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Duurzaamheidsinitiatieven in Noord-Holland

Noord-Holland heeft ambitieuze plannen om de klimaatdoelen te bereiken. In 2030 streven ze ernaar om maar liefst 2 gigawatt aan zonne-energie in Noord-Holland op te wekken. Met deze indrukwekkende hoeveelheid kunnen ze meer dan 600.000 huishoudens van energie voorzien. Gelukkig zijn er al verschillende duurzaamheidsinitiatieven met zonne-energie op gang gekomen om dit doel te verwezenlijken.

Zonnepark Haarlemmermeer

Een duurzaam initiatief binnen de gemeente Haarlemmermeer is het zonnepark met een oppervlakte van meer dan 100 hectare. Door de zonnepanelen te plaatsen in Noord-Holland hebben ze een opbrengst van 50 megawatt, waarmee het duizenden Noord-Hollandse huishoudens kan voorzien van groene stroom.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Noord-Holland met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Noord-Holland

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!