Zonnepanelen in Haarlem

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu zonder BTW!
Heldere info en 25 jaar productgarantie 

Zonnepanelen installeren in Haarlem

Steeds meer inwoners van Haarlem kiezen voor zonnepanelen. Dat is ook niet gek, aangezien Haarlem zich in een van de zonnigste regio's van Nederland bevindt. Haarlem heeft ruim 1.600 zonuren per jaar. Daarom is Haarlem dé perfecte plek voor zonnepanelen. Woont u in beschermd stadsgezicht? Dan heeft u een vergunning nodig klik hier voor meer informatie.

Haarlem kiest voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nu sterker en betaalbaarder dan ooit. Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu.

Door de hoge energieprijzen en salderen is de huidige terugverdientijd gemiddeld slechts 4-5 jaar. Met een set van 12 zonnepanelen op uw dak, bespaart u gemiddeld ruim €1.310 per jaar.

U bespaart met een set van 12 zonnepanelen elk jaar 1.996 Kilo CO2! 

Wilt u weten hoe u het hoogste rendement kunt behalen met uw dak? Doe hier onze dak-check en vraag gratis uw voorstel aan. 

Onze ontwerpstudio maakt het beste ontwerp voor uw woning. U ontvangt een maatwerk offerte voor een complete set zonnepanelen. Hierin staan de berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en uw rendement helder weergegeven.

Waarom nu zonnepanelen in Haarlem installeren?

Snelle terugverdientijd

Met gemiddeld 1.636 zonuren per jaar verdient u uw zonnepanelen in een mum van tijd terug.

Profiteer van 0% btw

Door de nieuwe btw-regeling waren zonnepanelen nog nooit zo voordelig! 

De kracht van zonne-energie

De energieprijzen rijzen de pan uit. Geniet ook van krachtige zonnepanelen en het feit dat u de komende jaren maximaal kunt salderen.

Duurzame opwekkers in Haarlem

De gemeente Haarlem zet zich actief in om de klimaatdoelstellingen te halen. Om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, zijn in de gemeente verschillende initiatieven opgezet om duurzame energie te stimuleren. 

Een belangrijk onderdeel hiervan is de installatie van zonnepanelen op openbare gebouwen en het stimuleren van inwoners en bedrijven om in zonnepanelen te investeren. Hier volgen enkele inspirerende voorbeelden van inwoners en organisaties uit Haarlem:

Mendelcollege Haarlem

Een collectief zonnestroomdak op het Mendelcollege in Haarlem. Hierdoor krijgen ongeveer 160 huishoudens uit omliggende wijken en Bloemendaal de kans om samen zonne-energie op te wekken.

Haarlemmer kweektuin

De gemeente, die eigenaar is van de kassen van de kweektuin, stelde het dak beschikbaar en maakte het geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. 

Energiecoöperatie KweekZon zorgde voor de komst van het zonnedak. Buurtbewoners kochten zonnestroomdelen en werden lid van de coöperatie. Een mooi project waarbij de buurt nu geniet van groene stroom.

Uit onze straatscan blijkt dat er in Haarlem nog gigantisch veel koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. 

Wij hebben dit voor de gemeente Haarlem beoordeeld op basis van recente luchtfoto's van nog geen 6 maanden oud.

Zonnepanelen zonder spaargeld in Haarlem

Profiteer direct 

Liever zonnepanelen, maar zonder kosten vooraf? Bij ZelfOpwekken.nl kunt u ook zonnepanelen leasen! 

Met uw besparing betaalt u maandelijks uw zonnepanelen af. En u houdt nog extra geld over ook. Gegarandeerd goed!

Leasen: slimmer dan huren

Bij leasen wordt u direct eigenaar van uw zonnepanelen. U betaalt minder kosten per maand en na 10 jaar is alles afbetaald. Uw rendement is daarom hoger dan bij zonnepanelen huren. 

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Benny uit Alkmaar

Duidelijke voorlichting, goede medewerking en contacten, ook door hen met de gemeente. Fijne technici, die prettig met alle mensen en zelfs met kinderen omgaan. Goede service en snelle reacties bij verzoek om contact. Een aanrader!!!

8 / 10

Lennard uit Schagen

Helemaal top, mijn buurman heeft zich ook al aangemeld!

10 / 10

Arie uit Dijk en Waard

Met overleg en aandacht service en advies gegeven. Jong team met ervaring. Werken netjes alles wordt opgeruimd na werkzaamheden.

8 / 10

A. van Dijk uit Oudorp

Super gedaan, ik ben helemaal blij!

10 / 10

Gratis voorstel zonnepanelen Haarlem

Reeds meer dan 10.000 klanten! Klaar binnen 1 minuut