Zonnepanelen in Alkmaar

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu zonder BTW!
Heldere info en 25 jaar productgarantie 

Zonnepanelen in Alkmaar

Alkmaar is dé perfecte plek voor zonnepanelen op uw dak. Inwoners van Alkmaar kiezen steeds vaker voor zonnepanelen. Dat is ook niet gek, aangezien Alkmaar zich in een van de zonnigste regio's van Nederland bevindt. Alkmaar heeft ruim 1.600 zonuren per jaar. 

Alkmaar kiest voor zonne-energie

Zonnepanelen zijn nu sterker en betaalbaarder dan ooit. Door de hoge energieprijzen en salderen is de huidige terugverdientijd gemiddeld 5-6 jaar. 

Met een set van 12 zonnepanelen op uw dak, bespaart u gemiddeld ruim €1.310 per jaar. 

Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu. U bespaart met een set van 12 zonnepanelen elk jaar 1.996 Kilo CO2! 

Wilt u weten hoe u het hoogste rendement kunt behalen met uw dak? Doe hier onze dak-check en vraag gratis uw voorstel aan. 

Onze ontwerpstudio maakt het beste ontwerp voor uw woning. U ontvangt een maatwerk offerte voor een complete set zonnepanelen. Hierin staan de berekening van de jaarlijkse besparing, uw terugverdientijd en het rendement.

Waarom nu zonnepanelen in Alkmaar installeren?

Snelle terugverdientijd

Met gemiddeld 1.636 zonuren per jaar verdient u uw zonnepanelen in een mum van tijd terug.

Profiteer van 0% btw

Door de nieuwe btw-regeling waren zonnepanelen nog nooit zo voordelig! 

De kracht van zonne-energie

De energieprijzen rijzen de pan uit. Geniet ook van krachtige zonnepanelen en het feit dat u de komende jaren maximaal kunt salderen.

Duurzaam Alkmaar

Alkmaar is een moderne gemeente die duurzaamheid belangrijk vindt. In Alkmaar streeft men ernaar om in 2050 duurzaam te leven zonder aardgas. Het is een flinke klus om deze ambitieuze klimaatdoelstelling te halen. 

Een duurzame stroomvoorziening met zonne-energie is één van de beste manieren om dit te realiseren. De gemeente Alkmaar hieraan door het opzetten van verschillende mooie initiatieven zoals:

Energieleverend geluidsscherm

De bewoners van De Horn-Zuid en Huiswaard 2 krijgen een geluidsscherm langs de N245 en N508. Het energieleverend geluidsscherm is een 2,5 km lang en 5m hoog frame met daarop 4.300 zonnepanelen. Het geluidsscherm levert genoeg stroom voor ongeveer 400 huishoudens. Zo timmert Alkmaar letterlijk aan de weg. Een mooie stap richting een energieneutraal Alkmaar.

Zonnepanelen zonder spaargeld in Alkmaar

Profiteer direct 

Liever zonnepanelen, maar zonder kosten vooraf? Bij ZelfOpwekken.nl kunt ook zonnepanelen leasen! 

Met uw besparing betaalt u maandelijks uw zonnepanelen af. En u houdt nog extra geld over ook. Gegarandeerd goed!

Leasen: slimmer dan huren

Bij leasen wordt u direct eigenaar van uw zonnepanelen. U betaalt minder kosten per maand en na 10 jaar is alles afbetaald. Uw rendement is daarom hoger dan bij zonnepanelen huren. 

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Benny uit Alkmaar

Duidelijke voorlichting, goede medewerking en contacten, ook door hen met de gemeente. Fijne technici, die prettig met alle mensen en zelfs met kinderen omgaan. Goede service en snelle reacties bij verzoek om contact. Een aanrader!!!

8 / 10

Lennard uit Schagen

Helemaal top, mijn buurman heeft zich ook al aangemeld!

10 / 10

Arie uit Dijk en Waard

Met overleg en aandacht service en advies gegeven. Jong team met ervaring. Werken netjes alles wordt opgeruimd na werkzaamheden.

8 / 10

A. van Dijk uit Oudorp

Super gedaan, ik ben helemaal blij!

10 / 10

Gratis voorstel aanvragen

Reeds 8.336 klanten! Klaar binnen 1 minuut