Zonnepanelen in Hilversum

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu zonder BTW!
Heldere info en 25 jaar productgarantie 

Zonnepanelen in Hilversum

Inwoners van Hilversum kiezen steeds vaker voor zonnepanelen. Dat is ook niet gek, aangezien Hilversum zich in een van de zonnigste regio's van Nederland bevindt. Hilversum heeft ruim 1.600 zonuren per jaar. Daarom is Hilversum dé perfecte plek voor zonnepanelen op uw dak. 

Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening én bijdragen aan een duurzame toekomst. Maar niet alleen dat, met zonnepanelen kunt u ook uw woning meer waard maken.

Hilversum kiest voor zonne-energie

Zonnepanelen zijn nu sterker en betaalbaarder dan ooit. Door de hoge energieprijzen en salderen is de huidige terugverdientijd gemiddeld 5-6 jaar. 

Met een set van 12 zonnepanelen op uw dak, bespaart u gemiddeld ruim €1.310 per jaar. 

Bovendien dragen zonnepanelen bij aan een beter milieu. U bespaart met een set van 12 zonnepanelen elk jaar 1.996 Kilo CO2! 

Wilt u weten hoe u het hoogste rendement kunt behalen met uw dak? Doe hier onze dak-check en vraag gratis uw voorstel aan. 

Onze ontwerpstudio maakt het beste ontwerp voor uw woning. U ontvangt een maatwerk offerte voor een complete set zonnepanelen. Hierin staan de berekening van de jaarlijkse besparing, uw terugverdientijd en het rendement.

Waarom nu zonnepanelen in Hilversum installeren?

Snelle terugverdientijd

Met gemiddeld 1.636 zonuren per jaar verdient u uw zonnepanelen in een mum van tijd terug.

Profiteer van 0% btw

Door de nieuwe btw-regeling waren zonnepanelen nog nooit zo voordelig! 

De kracht van zonne-energie

De energieprijzen rijzen de pan uit. Geniet ook van krachtige zonnepanelen en het feit dat u de komende jaren maximaal kunt salderen.

Duurzaam Hilversum

Gemeente Hilversum is ambitieus op het gebied van duurzaamheid. Naast dat de gemeente bekend staat om hun mediapark willen ze ook uitstralen op duurzaam vlak. 

De gemeente is druk bezig met het opzetten en uitvoeren van verschillende projecten die de co2-uitstoot van de stad moet verminderen. Dit doen ze o.a. door zonnepanelen te plaatsen en het motiveren hiervan. Zie hieronder enkele initiatieven binnen de gemeente Hilversum

Zon op schooldaken

Het project Zon op Schooldaken is een project waarbij de gemeente schoolbesturen ondersteunt bij het opwekken van energie.

Zon boven parkeren

In 2023 bouwt de gemeente twee nieuwe zonneparkeerplaatsen bij het winkelcentrum Kerkelanden en het sportpark Berestein, met provinciale subsidie. Drie energiecoöperaties voeren haalbaarheidsstudies uit voor nieuwe zonneparkeerplaatsen, waarvan de ervaringen worden gebruikt om vanaf 2024 de bouw te versnellen met een gemeentelijke aanpak.

Zonnepanelen zonder spaargeld in Hilversum

Profiteer direct 

Liever zonnepanelen, maar zonder kosten vooraf? Bij ZelfOpwekken.nl kunt u ook zonnepanelen leasen! 

Met uw besparing betaalt u maandelijks uw zonnepanelen af. En u houdt nog extra geld over ook. Gegarandeerd goed!

Leasen: slimmer dan huren

Bij leasen wordt u direct eigenaar van uw zonnepanelen. U betaalt minder kosten per maand en na 10 jaar is alles afbetaald. Uw rendement is daarom hoger dan bij zonnepanelen huren. 

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Benny uit Alkmaar

Duidelijke voorlichting, goede medewerking en contacten, ook door hen met de gemeente. Fijne technici, die prettig met alle mensen en zelfs met kinderen omgaan. Goede service en snelle reacties bij verzoek om contact. Een aanrader!!!

8 / 10

Lennard uit Schagen

Helemaal top, mijn buurman heeft zich ook al aangemeld!

10 / 10

Arie uit Dijk en Waard

Met overleg en aandacht service en advies gegeven. Jong team met ervaring. Werken netjes alles wordt opgeruimd na werkzaamheden.

8 / 10

A. van Dijk uit Oudorp

Super gedaan, ik ben helemaal blij!

10 / 10

Gratis voorstel zonnepanelen Hilversum

Reeds meer dan 10.000 klanten! Klaar binnen 1 minuut