Zonnepanelen in Noord-Brabant

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
1891+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Noord-Brabant.

+/- 1500

Gemiddelde zonuren in Noord-Brabant per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant is er een opmerkelijke stijging van zonnepanelen per huishouden te zien! In de afgelopen vijf jaar is het aantal zonnepanelen van gemiddeld 0,46 zonnepaneel per huishouden in 2016 naar 2,28 zonnepanelen in 2021. Een positieve stap richting een duurzamere toekomst met als uiteindelijke doel om in 2050 een energie neutrale omgeving te creëren.

Waarom zonnepanelen kopen in Noord-Brabant?

Besparen in Noord-Brabant?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Noord-Brabant bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 91 keer op en neer rijden van Breda naar Eindhoven de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Noord-Brabant. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Zuid-Holland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Noord-Brabant. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een provincie met grote ambities voor een groenere toekomst! De provincie streeft naar 100% duurzame energie in 2050, waarvan het merendeel lokaal wordt opgewekt. Het doel is om de CO2-uitstoot met 90% te verminderen ten opzichte van 1990, voor een schoner, groener en duurzamer Brabant. Om dit doel te verwezenlijken zijn er al verschillende duurzaamheidsinitiatieven met zonne-energie op gang gekomen in Noord-Brabant.

Zonnepark Budel

In Noord-Brabant schittert Zonnepark Budel als een van de grootste zonneparken in Nederland. Met een indrukwekkende omvang van 120 voetbalvelden en maar liefst 154.000 zonnepanelen. Door deze zonnepanelen te plaatsen in Noord-Brabant voorziet dit park stroom aan wel 12.500 huishoudens. Een groen initiatief dat bijdraagt aan duurzaamheid en de toekomst van Brabant!

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of gemeente?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Noord-Brabant met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Noord-Brabant

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!