De beste monitoring voor zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt haar klanten een eigen online platform voor de monitoring van de prestaties.

Met de unieke App van ZelfOpwekken.nl volgt u live de prestaties van uw zonnepanelen. Zo weet u zeker dat de zonnepanelen ook opleveren wat we u beloven. Het werkt eenvoudig op elke computer, tablet of mobiel. Actieve monitoring garandeert u een optimaal rendement.

Onze monitoring App

U heeft vanaf de dag van de installatie direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

Direct de prestaties controleren

Met de App van ZelfOpwekken.nl controleert u eenvoudig per dag, per maand of per jaar de productie van uw zonnepanelen.

De app werkt 24/7 voor u

De App werkt overal, zodat u altijd kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Wij installeren een veilige en stabiele verbinding voor de gegevens-overdracht. De omvormer is daarna verbonden met uw router.

Inzicht per dag, maand, jaar

Onze app is geheel Nederlandstalig en werkt zeer eenvoudig. De monitoring van ZelfOpwekken.nl is altijd up-to-date en werkt op elk apparaat met een internetprogramma / browser. Deze app is door ZelfOpwekken.nl ontwikkeld.

Onze monitoring biedt u (optioneel) een integratie met de slimme-meter. U kunt onze app koppelen aan uw slimme-meter. U ziet daarna ook hoeveel stroom u teruglevert en hoeveel zonnestroom u direct verbruikt in uw woning. Uniek!

Uniek: koppel uw slimme meter

Voor onze klanten is slimme meter koppeling mogelijk, deze kunt u optioneel toevoegen aan uw app. U ziet dan ook de meetstanden van de slimme-meter in de app. Denk hierbij aan het aantal kWh dat u teruglevert én hoeveel zonnestroom u direct in huis hebt verbruikt.

Hiermee is 100% controle mogelijk en zo bieden wij u extra inzicht. Deze functie helpt u in de toekomst ook slimmer met uw zonnestroom om te gaan. Bijvoorbeeld door op bepaalde momenten op de dag uw stroomverbruik te optimaliseren.

Wilt u een voorstel? Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 60 seconden

Service: actieve monitoringsdienst

Wij zijn van oorsprong ook een IT-bedrijf en hebben onze monitoring software zelf ontwikkeld. ZelfOpwekken.nl biedt u de actieve monitoring-service kosteloos aan. Hierdoor kunnen wij desgewenst meekijken naar de prestaties, storingen snel analyseren én deze voor u oplossen.

ZelfOpwekken.nl helpt u persoonlijk bij het oplossen van storingen en bij garantie. Ervaart u problemen of mist u opbrengst? De monitoringsafdeling helpt u direct. Zij beantwoorden vragen en analyseren eventuele problemen. Zo heeft u snel zekerheid en bieden wij u gegarandeerd de juiste oplossing.

Helpdesk. Dagelijks bereikbaar.

Heeft u vragen over uw opbrengst of uw monitoring? Onze monitoring specialist kijkt graag met u mee. Ook na de installatie staan onze mensen voor u klaar!

Bekijk de klantervaringen

Klantervaringen

Na 6.500 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!