De beste monitoring voor zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt haar klanten een eigen online platform voor de monitoring van de prestaties.

Met de App van ZelfOpwekken.nl volgt u straks live de prestaties van uw zonnepanelen. Zo bent u zeker dat uw zonnepanelen opleveren wat wij beloven. Daarnaast kunt u uw slimme meter gegevens koppelen aan de App.

Onze monitoring App

U heeft vanaf de dag van de installatie direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

Direct de prestaties controleren

Met de App van ZelfOpwekken.nl controleert u eenvoudig per dag, per maand of per jaar de productie van uw zonnepanelen.

De app werkt 24/7 voor u

De App werkt overal, zodat u altijd kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Het werkt eenvoudig op elke computer, tablet of mobiel. Actieve monitoring garandeert u een optimaal rendement.

Inzicht per dag, maand, jaar

Onze app is geheel Nederlandstalig en werkt zeer eenvoudig. De monitoring van ZelfOpwekken.nl is altijd up-to-date en werkt op elk apparaat met een internetprogramma / browser. Deze app is door ZelfOpwekken.nl in eigen huis ontwikkeld.

Onze monitoring biedt u (optioneel) een integratie met de slimme-meter. U koppelt de app aan uw slimme-meter.

Koppel uw slimme meter!

Standaard zonnepanelen monitoring toont hoeveel kWh stroom u zelf opwekt.

Wilt u ook in uw app ook zien hoeveel stroom u direct verbruikt in huis? En hoeveel stroom terug levert aan het net? Daar moet u op dit moment voor bij uw energieleverancier zijn en moeilijke berekeningen uitvoeren.

Wij bieden een alternatief! Koppel uw slimme meter aan onze App. Dan ziet u in één overzicht meteen hoeveel stroom u terug levert aan het net én hoeveel zonnestroom u direct zelf in huis verbruikt. Wel zo handig.

Deze informatie staat niet op uw slimme meter of uw energie-rekening vermeld. Deze unieke service hoort bij onze opbrengstgarantie.

ZelfOpwekken.nl adviseert haar klanten om de slimme meter te koppelen. Neem contact op en wij maken dit graag voor u in orde!

De voordelen van slimme meter monitoring

Met slimme meter koppeling ziet u hoeveel kWh zonnestroom u opwekt, hoeveel kWh zonnestroom u teruglevert aan het net én hoeveel kWh zonnestroom u direct in huis hebt verbruikt.

Hiermee is 100% controle mogelijk.

U ziet ook uw gas- en elektraverbruik terug in onze app. En daarbij tellen de meterstanden in onze app gewoon door, jaar in jaar uit. Dus ook als u van energieleverancier wisselt.

Eigenlijk heeft u meer data in 1 handig overzicht. En hoeft u dus niet steeds meer op de app van uw energieleverancier te kijken.

Kortom, slimme meter koppeling helpt u nu en in de toekomst nog slimmer met zonnestroom om te gaan.

Zelfconsumptie van uw eigen zonnestroom wordt de komende jaren steeds belangrijker. Wilt u meer weten over slim energie besparen?

Als wij professioneel met u kunnen meekijken, adviseren wij u hoe u nog meer kunt besparen. Bijvoorbeeld door uw stroomverbruik overdag nog beter te optimaliseren. Wij horen graag van u.

Opbrengstgarantie met professionele monitoring

ZelfOpwekken.nl is van oorsprong een IT-bedrijf. Onze monitoring software hebben wij zelf ontwikkeld voor onze klanten op basis van onze ervaring. Hiermee bieden wij u diverse voordelen.

Onze professionele monitoringsdienst is onderdeel van onze Opbrengstgarantie. Voor slechts €4,- per maand bent u daarmee verzekerd van uw jaarlijkse stroomproductie. En dat is niet alles.

Met deze dienst zorgen wij van zonsopgang tot zonsondergang, 365 dagen per jaar dat uw systeem optimaal presteert. Hiermee voorkomt u opbrengstverlies. Tevens ontvangt u rapportages en advies voor maximale zelfconsumptie, zodat u de komende jaren maximaal blijft besparen.

De kosten voor deze dienst zijn eenmalig. Met Opbrengstgarantie verzekert u zich 10 jaar lang van een gegarandeerde opbrengst. Wanneer wij eventuele storingen moeten verhelpen of onderhoud moeten uitvoeren is alles inbegrepen voor u, inclusief voorrijkosten, materiaal en arbeid - 10 jaar lang!

Wilt u een voorstel? Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 60 seconden

Helpdesk. Dagelijks bereikbaar.

Heeft u vragen over uw opbrengst of uw monitoring? Onze monitoring specialist kijkt graag met u mee. Ook na de installatie staan onze mensen voor u klaar!

Bekijk de klantervaringen

Klantervaringen

Na 7.300 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

Andere kennisbank onderwerpen