De beste monitoring voor zonnepanelen

ZelfOpwekken.nl biedt haar klanten een eigen online platform voor de monitoring van de prestaties.

Met de App van ZelfOpwekken.nl volgt u straks live de prestaties van uw zonnepanelen. Zo bent u zeker dat de zonnepanelen opleveren wat we beloven. Daarnaast kunt u uw slimme meter gegevens koppelen aan de App.

Onze monitoring App

U heeft vanaf de dag van de installatie direct inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

Direct de prestaties controleren

Met de App van ZelfOpwekken.nl controleert u eenvoudig per dag, per maand of per jaar de productie van uw zonnepanelen.

De app werkt 24/7 voor u

De App werkt overal, zodat u altijd kunt zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Het werkt eenvoudig op elke computer, tablet of mobiel. Actieve monitoring garandeert u een optimaal rendement.

Inzicht per dag, maand, jaar

Onze app is geheel Nederlandstalig en werkt zeer eenvoudig. De monitoring van ZelfOpwekken.nl is altijd up-to-date en werkt op elk apparaat met een internetprogramma / browser. Deze app is door ZelfOpwekken.nl in eigen huis ontwikkeld.

Onze monitoring biedt u (optioneel) een integratie met de slimme-meter. U koppelt de app aan uw slimme-meter. Zo ziet u ook hoeveel stroom u teruglevert aan het net én hoeveel zonnestroom u direct verbruikt in uw woning.

Koppel ook uw slimme meter

ZelfOpwekken.nl adviseert haar klanten om de slimme meter te koppelen. U ziet daarmee ook uw gas- en elektraverbruik in de app.

Dit maakt voor u inzichtelijk hoeveel kWh zonnestroom u teruglevert aan het net én hoeveel zonnestroom u direct in huis hebt verbruikt.

Hiermee is 100% controle mogelijk.

Slimme meter koppeling helpt u in de toekomst nog slimmer met zonnestroom om te gaan. Bijvoorbeeld door uw stroomverbruik overdag te optimaliseren.

Wilt u een voorstel? Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 60 seconden

Actieve monitoringsdienst

ZelfOpwekken.nl is van oorsprong een IT-bedrijf. Onze monitoring software hebben wij zelf ontwikkeld voor onze klanten op basis van onze ervaring. Hiermee bieden wij u diverse voordelen.

De Actieve monitoringsdienst is een onderdeel van onze Opbrengstgarantie. U kunt deze bij ons afsluiten voor slechts €4,- per maand. Hierdoor kunnen wij met u meekijken naar de prestaties, storingen snel analyseren én deze zonder extra kosten voor u oplossen.

De kosten voor deze dienst zijn eenmalig. Met Opbrengstgarantie verzekert u zich 10 jaar lang van een gegarandeerde opbrengst. Wanneer wij eventuele storingen moeten verhelpen of onderhoud moeten uitvoeren is alles inbegrepen voor u, inclusief materiaal en arbeid - 10 jaar lang.

Helpdesk. Dagelijks bereikbaar.

Heeft u vragen over uw opbrengst of uw monitoring? Onze monitoring specialist kijkt graag met u mee. Ook na de installatie staan onze mensen voor u klaar!

Bekijk de klantervaringen

Klantervaringen

Na 6.500 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Erg tevreden, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

Andere kennisbank onderwerpen