Zonnepanelen in Limburg

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
945+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Limburg.

+/- 1450

Gemiddelde zonuren in Limburg per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Limburg

De provincie Limburg heeft een duidelijk doel voor ogen: een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Om dit te bereiken, gaan ze vol gas voor een ingrijpende energietransitie om de uitstoot van broeikasgassen terug te brengen tot nul. Ze stimuleren de overgang naar duurzame energiebronnen en houden tegelijkertijd een scherp oog op de bescherming van de natuur en het landschap.

Waarom zonnepanelen kopen in Limburg?

Besparen in Limburg?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Limburg bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 71 keer op en neer rijden van Venlo naar Maastricht in de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Limburg. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Limburg en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Limburg. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Limburg

De Provincie Limburg zet zich volop in voor de energietransitie en een duurzame energiemix tegen 2030. Er wordt volop gezocht naar diverse oplossingen voor zonne-energie in Limburg. Met een open blik bouwt Limburg aan een veelzijdige en duurzame toekomst voor de provincie, waarin alle mogelijkheden voor een groenere energievoorziening worden benut.

Zonnepark Louisegroeve

Op 15 maart 2019 is zonnepark Louisegroeve feestelijk geopend in Limburg. Dit prachtige park beslaat een oppervlakte van ongeveer elf voetbalvelden en is uitgerust met 10.573 zonnepanelen in Limburg. Jaarlijks zal het park maar liefst drie miljoen kilowatt stroom leveren. Met dit duurzame project zet Limburg weer een stap in de groene richting, en draagt het bij aan een milieuvriendelijke toekomst voor de provincie!

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Limburg met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Limburg

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!