Zonnepanelen in Utrecht

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
1134+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Utrecht.

+/- 1500

Gemiddelde zonuren in Utrecht per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Utrecht

Utrecht is een vooruitstrevende gemeente die zich volop inzet voor de verduurzaming van energie, waarbij zonnepanelen in Utrecht een essentiële rol spelen in dit streven naar duurzaamheid. In 2022 zou er naar schatting op maar liefst 29% van alle daken in Utrecht zonnepanelen liggen. Met een ambitieus doel voor 2030, wil Utrecht in totaal 288 GWh aan zonne-energie opwekken via daken.

Waarom zonnepanelen kopen in Utrecht?

Besparen in Utrecht?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Utrecht bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 116 keer op en neer rijden van Amersfoort naar Woerden de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Utrecht. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Utrecht en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Utrecht. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Utrecht

In de provincie Utrecht staat het benutten van zoveel mogelijk daken met zonnepanelen hoog op de agenda. Daarnaast wordt ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van zonnevelden, en er wordt onderzocht hoe solar carports boven parkeervoorzieningen kunnen bijdragen aan duurzaamheid. Met deze initiatieven wordt gewerkt aan een prettige en gezonde leefomgeving voor iedereen, terwijl de ambitie om een groenere toekomst te realiseren in de provincie Utrecht wordt ondersteund.

Zonneveld De Wetering

In Utrecht startte de provincie in september 2022 met de bouw van een zonneveld op bedrijventerrein De Wetering. Met bijna 1.000 zonnepanelen in Utrecht naast de rioolwaterzuiveringsinstallatie, zal het veld naar verwachting 500.000 kWh per jaar opwekken om het rioolwater te zuiveren. Een duurzaam initiatief voor een groenere toekomst in Utrecht.

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Utrecht met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Utrecht

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!