Zonnepanelen in Zuid-holland

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
1702+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Zuid-Holland.

+/- 1550

Gemiddelde zonuren in Zuid-Holland per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie met veel potentie voor duurzame energie. Met veel zon en grote daken beschikbaar voor zonnepanelen, wil de provincie de ruimte op daken maximaal benutten. Zuid-Holland loopt voorop in het bevorderen van duurzaamheid en op het gebied van het benutten van zonne-energie in Nederland.

Waarom zonnepanelen kopen in Zuid-Holland?

Besparen in Zuid-Holland?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Zuid-Holland bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.870 kilometer of 113 keer op en neer rijden van Noordwijk naar Rotterdam in de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Zuid-Holland. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Zuid-Holland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe onze gratis dakcheck en ontvang een maatwerk voorstel. Onze specialisten verzorgen het beste zonnepanelen ontwerp voor je woning in Zuid-Holland. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Extra opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Zuid-Holland

Zuid-Holland wil het opwekken van duurzame energie bevorderen. Zon op dak (zonnepanelen) spelen mee in dit streven naar duurzaamheid. Volgens recente data uit 2022 zijn er momenteel zo'n 254.000 huizen met zonnepanelen in Zuid-Holland, wat een flinke stijging van 29,6% betekent ten opzichte van het voorgaande jaar! Toen bedroeg het aantal bijna 196.000 woningen. Met deze groeitrend blijft Zuid-Holland zich onvermoeibaar inzetten voor een groenere toekomst.

Zonnepark Ooltgensplaat

Een opvallend duurzaamheidsinitiatief van de provincie Zuid-Holland is het zonnepark in de Adriaanpolder, Ooltgensplaat! 

Dit initiatief om zonnepanelen te plaatsen in Zuid-Holland beslaat een oppervlakte van 37 hectare, met maar liefst 132.000 zonnepanelen. Het verwachte resultaat is een indrukwekkende opbrengst waarmee duizenden extra huishoudens in Zuid-Holland kunnen meeprofiteren van groene stroom.

Zonnepanelen in jouw gemeente

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Zuid-Holland met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Zuid-Holland

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!