Zonnepanelen in Friesland

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
567+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Friesland.

+/- 1550

Gemiddelde zonuren in Friesland per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Friesland

De provincie Friesland streeft vastberaden naar een duurzame toekomst. In 2020 wist de provincie al 500 MW aan zonne-energie op te wekken. Een veelbelovende stap, want in 2050 willen ze volledig onafhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Tijdens het duurzaamheidsavontuur van Friesland groeide het aantal zonnepanelen op woningen en kleine bedrijven in 2022 tot 108.274, met een gezamenlijk vermogen van 98 MW. Een groenere toekomst ligt binnen handbereik voor dit stukje Nederland!

Waarom zonnepanelen kopen in Friesland?

Besparen in Friesland?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Friesland bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 per jaar op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 95 keer op en neer rijden van Harlingen naar Drachten in de auto.

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie  verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Friesland. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Friesland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Friesland. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Friesland

Friesland heeft ambitieuze plannen om de klimaatdoelen te bereiken. In 2030 streven ze ernaar om maar liefst 33% van de Friese energie duurzaam op te wekken. Gelukkig zijn er al verschillende duurzaamheidsinitiatieven met zonne-energie in Friesland op gang gekomen om dit doel te verwezenlijken.

Zonnepark De Zwette

Friesland zet actief in op duurzame energie met Zonnepark De Zwette in Leeuwarden. Met 13.278 zonnepanelen voorziet het park ongeveer 1.000 huishoudens van groene energie in Leeuwarden. Het park is in gebruik genomen in het voorjaar van 2018 en produceert 3.300.000 kWh per jaar.

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Friesland met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Friesland

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!