Zonnepanelen in Gelderland

Verdien gemiddeld €1.320 per jaar
Zonnepanelen installaties nu 0% BTW!
Inclusief 25 jaar productgarantie 
378+

Door ons geplaatste zonnepanelen installaties in Gelderland.

+/- 1450

Gemiddelde zonuren in Gelderland per jaar. 

€0,-

Offerte aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend.

Duurzame energie Gelderland

In Gelderland hebben al veel dak eigenaren gekozen voor zonnepanelen. Bijna 220.000 woningen hebben nu zonnepanelen op hun dak, wat ongeveer 10% van de gebruikte elektriciteit in Gelderland opwekt. En het aantal zonnepanelen blijft groeien: de afgelopen jaren is de hoeveelheid zonnepanelen in Gelderland jaarlijks met ongeveer 45% toegenomen.

Waarom zonnepanelen kopen in Gelderland?

Besparen in Gelderland?

Als zonnepanelen installatiebedrijf in Gelderland bieden wij de perfecte oplossing. Bespaar gemiddeld €1.320 op je energiekosten. Dit staat gelijk aan een CO2 reductie van 10.865 kilometer of 87 keer op en neer rijden van Nijmegen naar Apeldoorn in de auto. 

Verlaag je uitgaven

Op onvoorziene kosten zit niemand te wachten. Door het produceren van je eigen energie verminder je de financiële impact van schommelingen in de energiemarkt.

Gegarandeerd rendement

Profiteer en investeer in zonnepanelen in Gelderland. Je krijgt 25 jaar productgarantie en verdient de investering vaak binnen 5-6 jaar terug. Ontdek nu onze zonnepanelen prijzen in Gelderland en kies voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen offerte op maat

Benieuwd of jouw dak geschikt is?

Doe hier onze gratis dak-check en ontvang jouw gepersonaliseerde voorstel. Onze zonnepanelen specialist verzorgt het beste zonnepanelen ontwerp voor jouw woning in Gelderland. De dak-check is inclusief een maatwerk offerte, een berekening van de jaarlijkse besparing, de terugverdientijd en het rendement. 

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis advies aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Duurzaamheidsinitiatieven in Gelderland

In de provincie Gelderland bevinden zich momenteel ongeveer 90% van de geplaatste zonnepanelen op daken en 10% op land. Hoewel de daken al goed benut worden, is er meer nodig om de klimaatdoelstellingen in 2050 te behalen. Momenteel zijn er zo'n 35 zonneparken in Gelderland, die zonne-energie leveren aan ongeveer 80.000 huishoudens in Gelderland.

Zonnepark Geldermalsen

Zonnepark Geldermalsen is momenteel een van de grotere zonneparken in Nederland. In maart 2018 werd het park operationeel en met meer dan 34.000 zonnepanelen voorziet het meer dan 2.500 huishoudens in Gelderland van groene energie. Net als andere duurzame initiatieven draagt Zonnepark Geldermalsen bij aan een groenere toekomst en duurzame energievoorziening in Gelderland.

Zonnepanelen in jouw gemeente?

Ontdek of wij in jouw gemeente zonnepanelen installeren!

Zonnepanelen in jouw stad of dorp?

Klik op jouw plaatsnaam en ontdek of wij installeren in jouw plaats.

Geen spaargeld? Geen probleem

Ontdek de voordelen van ons zonnepanelen bedrijf in Gelderland met ons unieke 10-jarige leaseplan!

Slimmer dan huren

Geen kosten vooraf

Word direct eigenaar van de zonnepanelen

Gratis voorstel zonnepanelen Gelderland

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!