Installatiegarantie zonnepanelen

Geschreven door Jildert Schat 21 februari 2024 · Leesduur 5 min

Wilt u zorgeloos genieten van uw zonne-energieopbrengst met de beste garantie op de installatie? Bij ZelfOpwekken.nl bieden we niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, maar ook een garantie op de installatie van de zonnepanelen. Hieronder ontdekt u wat deze garantie inhoudt en hoe het uw investering beschermt.

Wat is een installatiegarantie

Een installatiegarantie is een toezegging dat de installatie van zonnepanelen correct wordt uitgevoerd en dat het systeem goed werkt. Het zorgt ervoor dat eventuele installatiefouten kosteloos worden hersteld binnen deze garantieperiode. Deze garantie dekt het volledige zonne-energiesysteem, inclusief panelen, omvormers en bekabeling.

De installatiegarantie van ZelfOpwekken.nl

Bij ZelfOpwekken.nl staan we achter ons werk. Mocht er binnen de 18 maanden na installatie iets misgaan dat gerelateerd is aan onze installatiewerkzaamheden, herstellen wij het kosteloos. Dit geldt voor het hele systeem, van de meterkast tot en met de zonnepanelen.

Onze actieve monitoring en diagnose op afstand stellen ons in staat om snel en efficiënt te handelen, zodat uw zonnepanelen altijd goed functioneren.

Wat valt er onder de installatiegarantie?

Wel

• Defecten als gevolg van installatiewerkzaamheden, van panelen tot omvormers en bekabeling.
  • Complicaties die rechtstreeks verband houden met de installatie, zoals losgeschoten kabelaansluitingen of bevestigingsmaterialen.
  • Complicaties die voortkomen uit foutieve installatie, zoals verkeerde afstand tot de dakrand.

Niet

• Schade door natuurgeweld of derden.
  • Defecten die ontstaan na werkzaamheden aan het systeem door andere partijen.
  • Schade door eigen werkzaamheden of onjuiste reiniging van de zonnepanelen.

Welke garanties biedt ZelfOpwekken.nl nog meer aan?

Naast de installatiegarantie, biedt ZelfOpwekken.nl nog andere geruststellende garanties op zonnepanelen zoals:

Wilt u genieten van de voordelen van zonne-energie met de beste garanties? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende advies op maat aan. Onze experts zullen u voorzien van deskundig advies en een op maat gemaakt legplan. Investeren in groene energie was nog nooit zo zeker!

FAQ

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Waarom is de installatiegarantie 18 maanden?
+
-
Mijn zonnepanelen zijn defect maar de installatiegarantie is verlopen, wat nu?