Zonnepanelen in Nederland

Doe de dakcheck of zoek hieronder uw provincie om te kijken of wij bij u in de buurt installeren. 

Zonnepanelen in Nederland

Volgens Techniek Nederland hebben ruim anderhalf miljoen huishoudens in Nederland zonnepanelen. Dit komt neer op één op de vijf huizen. Als we kijken naar het geïnstalleerde vermogen per persoon is Nederland daarmee koploper in Europa. Dat zonnepanelen zo populair zijn in Nederland is met een goede reden. Zoek uw provincie hieronder en kom erachter! 


Waarom kiezen voor zonnepanelen in Nederland?

In Nederland is de wettelijke salderingsregeling van kracht. Hierdoor bespaart u veel kosten en behaalt u een enorm hoog financieel rendement. 

De regeling is opgenomen in de energiewet. Door de hoge energieprijzen en salderen is de huidige terugverdientijd gemiddeld 4-5 jaar. 

Zelfs als het huidige salderen wordt aangepast, wil de overheid zonnepanelen blijven stimuleren. Daarom blijven zonnepanelen de komende jaren met zekerheid heel rendabel.

Wilt u weten hoe u het hoogste rendement kunt behalen met uw dak? Doe hier onze dakcheck en vraag gratis uw voorstel aan. 

Kies uw provincie

Klik hieronder op uw provincie en kom erachter of wij in uw gemeente zonnepanelen installeren.

Nederlandse kaart

Onze installatiebedrijven

Als één van de pioniers in zonne-energie heeft ZelfOpwekken.nl meerdere distributiepunten. Vanuit daar realiseren we elk jaar duizenden installaties dwars door Nederland. Onze ervaren installatieteams staan ook voor u klaar!

Bij u in de buurt: installatie binnen 6 weken!

Wij hebben lokale montageteams door heel Nederland. Dit betekent dat ZelfOpwekken.nl veel sneller in staat is om uw aanvraag te verwerken en u een vlotte montageservice bieden.

10 jaar praktijkervaring: sinds 2013 actief

De ervaring die wij hebben opgedaan in grote projecten, heeft geresulteerd in een superieur aanbod. Gegarandeerd goed en precies wat u nodig hebt.

Meer over ons bedrijf

Klantervaringen

Na 10.384 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

Benny uit Alkmaar

Duidelijke voorlichting, goede medewerking en contacten, ook door hen met de gemeente. Fijne technici, die prettig met alle mensen en zelfs met kinderen omgaan. Goede service en snelle reacties bij verzoek om contact. Een aanrader!!!

8 / 10

Lennard uit Schagen

Helemaal top, mijn buurman heeft zich ook al aangemeld!

10 / 10

Arie uit Dijk en Waard

Met overleg en aandacht service en advies gegeven. Jong team met ervaring. Werken netjes alles wordt opgeruimd na werkzaamheden.

8 / 10

A. van Dijk uit Oudorp

Super gedaan, ik ben helemaal blij!

10 / 10

Gratis voorstel zonnepanelen 

Reeds meer dan 10.000 klanten! Klaar binnen 1 minuut