Zonnepanelen in Nederland

Doe de dakcheck of zoek hieronder uw provincie om te kijken of wij bij u in de buurt installeren. 

Zonnepanelen in Nederland

Volgens Techniek Nederland hebben ruim anderhalf miljoen huishoudens in Nederland zonnepanelen. Dit komt neer op één op de vijf huizen. Als we kijken naar het geïnstalleerde vermogen per persoon is Nederland daarmee koploper in Europa. Dat zonnepanelen zo populair zijn in Nederland is met een goede reden. Zoek uw provincie hieronder en kom erachter! 


Waarom kiezen voor zonnepanelen in Nederland?

In Nederland is de wettelijke salderingsregeling van kracht. Hierdoor bespaart u veel kosten en behaalt u een enorm hoog financieel rendement. 

De regeling is opgenomen in de energiewet. Door de hoge energieprijzen en salderen is de huidige terugverdientijd gemiddeld 4-5 jaar. 

Zelfs als het huidige salderen wordt aangepast, wil de overheid zonnepanelen blijven stimuleren. Daarom blijven zonnepanelen de komende jaren met zekerheid heel rendabel.

Wilt u weten hoe u het hoogste rendement kunt behalen met uw dak? Doe hier onze dakcheck en vraag gratis uw voorstel aan. 

Kies uw provincie

Klik hieronder op uw provincie en kom erachter of wij in uw gemeente zonnepanelen installeren.

Onze installatiebedrijven

Als één van de pioniers in zonne-energie heeft ZelfOpwekken.nl meerdere distributiepunten. Vanuit daar realiseren we elk jaar duizenden installaties dwars door Nederland. Onze ervaren installatieteams staan ook voor u klaar!

Bij u in de buurt: installatie binnen 6 weken!

Wij hebben lokale montageteams door heel Nederland. Dit betekent dat ZelfOpwekken.nl veel sneller in staat is om uw aanvraag te verwerken en u een vlotte montageservice bieden.

10 jaar praktijkervaring: sinds 2013 actief

De ervaring die wij hebben opgedaan in grote projecten, heeft geresulteerd in een superieur aanbod. Gegarandeerd goed en precies wat u nodig hebt.

Meer over ons bedrijf

Gratis voorstel zonnepanelen 

Klaar binnen 1 minuut. Ruim 10.000+ klanten!