Wat kosten 9 zonnepanelen incl. montage?

 Wilt u weten wat de exacte kosten zijn en hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een dakcheck aan.

Klaar binnen 1 minuut

8.300+ installaties
Actief sinds 2013 
0% BTW op zonnepanelen

Wat zijn de kosten van 9 zonnepanelen in 2024?

U bent geïnteresseerd in een set van 9 zonnepanelen. In hoeverre is uw dak geschikt en wat is de potentie voor zonnepanelen? Hieronder vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.  

installatie met 9 zonnepanelen door zelfopwekken.nl
installatie met 9 zonnepanelen door zelfopwekken.nl

Verdien gemiddeld €1.328,- per jaar met 9 zonnepanelen. Bij ZelfOpwekken.nl bieden we een set van 9 zonnepanelen aan vanaf €4.896 (of € 65,- per maand), inclusief omvormer, montage, monitoring en alle garanties. Deze investering verdient u vaak binnen 3-4 jaar terug. Met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 3.404 kWh bedraagt de opbrengst na 10 jaar gemiddeld €13.000 à €14.000. Dit maakt de set van 9 zonnepanelen een zeer rendabele keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een berekening gebaseerd op uw situatie. 

Is mijn dak geschikt voor 9 zonnepanelen?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Naast uw budget is de hoeveelheid stroom die u wilt opwekken van belang. Natuurlijk speelt ook de beschikbare ruimte op uw dak een belangrijke rol. 

Voor 9 zonnepanelen heeft u flink wat m² ruimte nodig. Gelukkig kunnen we vaak meerdere dakvlakken benutten en/of kiezen voor een Oost-West opstelling. Voor een plat of schuin dak spelen andere factoren, waar wij u graag over adviseren.

 • Set 9 zonnepanelen op een plat Dak
  Zonnepanelen kunnen efficiënt worden geïnstalleerd op platte daken. We installeren dan met de richting van de dakrand mee. Er is keuze tussen een zuid opstelling (in rijen) of een oost-west opstelling (zadelopstelling). Beide hebben voor- en nadelen. In ons advies zorgen onze experts voorde beste hellingshoek en opstelling om een optimale hoeveelheid zonlicht te vangen.
 • Set 9 Zonnepanelen op een schuin Dak
  Zonnepanelen op een schuin dak krijgen dezelfde richting en de hellingshoek van het dak. Afhankelijk van de orientatie en de hellingshoek van het dak rekenen wij voor u uit hoeveel stroom u per jaar met uw dak kunt opwekken. Wij maken schaduwberekeningen en kiezen het voordeligste type omvormer voor uw situatie. Onze ontwerpstudio en vakkundige monteurs zorgen dat obstakels en schaduw correct worden vermeden.

Twijfelt u nog of uw dak geschikt is voor een set van 9 zonnepanelen? Vraag dan gratis een dakcheck aan. Ons team zal uw dak beoordelen en alle mogelijkheden in kaart brengen. Deze service is kosteloos. Vraag hier gratis uw dakcheck aan.

Tot slot

De set van 9 zonnepanelen biedt aanzienlijke besparingen en een snelle terugverdientijd. Of uw dak nu plat of schuin is, onze specialisten kunnen u helpen de optimale configuratie voor uw situatie te vinden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en begin uw reis naar duurzame energieopwekking.

aan het laden...

foto van huis met zonnepanelen

Waarom kiezen voor ZelfOpwekken? 

Het installeren van zonnepanelen is een belangrijke investering en een technisch complex proces. Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken. ZelfOpwekken is meer dan alleen een installateur - we zijn uw partner in duurzame energie. Van advies tot installatie en monitoring, we staan aan uw zijde. Doe zoals duizenden anderen, kies ZelfOpwekken, en wek uw eigen energie op.

 • Premium zonnepanelen
 • Gratis offerte en schouw op afstand
 • 0% BTW op zonnepanelen voor particulieren
 • Online monitoring
 • Financieringsoptie
 • Gecertificeerde installateurs
 • Prijs-kwaliteitverhouding

Offerte aanvragen voor 9 zonnepanelen

Wilt u weten hoe geschikt uw dak werkelijk is voor zonnepanelen en wat de exacte kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Dakcheck door specialisten 
Gedetailleerd kostenoverzicht
Heldere info en hoogwaardige producten 
Aanvraag klaar binnen 1 minuut

Meer over onze garantie

Welke garanties biedt ZelfOpwekken.nl voor zonnepanelen?

+
-

Hoe lang zijn de productgaranties bij ZelfOpwekken.nl?

+
-

Wie staat garant als ZelfOpwekken.nl haar verplichtingen niet kan nakomen?

+
-

Wat houdt de lineaire vermogensgarantie in?

+
-

Snelle levering en installatie

Gratis voorstel aanvragen

Klantervaringen

Na 8.336 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Wij zijn erg tevreden met alles, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Gratis voorstel voor uw woning

Aanvraag klaar binnen 60 seconden