Set van 16 zonnepanelen incl. montage

Benieuwd naar de prijs, de opbrengst en de geschiktheid van uw dak voor een zonnepanelen-systeem?

Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 1 minuut

10.000+ installaties
Actief sinds 2013 
Erkend installatiebedrijf

Kosten en terugverdientijd 16 zonnepanelen

U bent geïnteresseerd in een set van 16 zonnepanelen. In hoeverre is uw dak geschikt en wat is de potentie voor zonnepanelen? Hieronder vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.  

installatie met 16 zonnepanelen door zelfopwekken.nl

Bij ZelfOpwekken.nl bieden we een set van 16 zonnepanelen met een vermogen van 6.800 Wp, vanaf €7.488 (of € 99,- per maand), inclusief de omvormer, de installatie van de zonnepanelen, monitoring en alle garanties. Zonnepanelen kopen is een aantrekkelijke investering: u verdient uw investering vaak binnen 2-3 jaar terug. Met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 6.052 kWh bedraagt de opbrengst na 10 jaar gemiddeld €23.000 à €24.000. Dit maakt de set van 16 zonnepanelen een zeer rendabele keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een berekening gebaseerd op uw situatie. 

Prijzen opvragen

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn en hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een dakcheck aan.

Klaar binnen 1 minuut

Is mijn dak geschikt voor 16 zonnepanelen?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Naast uw budget is de hoeveelheid stroom die u wilt opwekken van belang. Natuurlijk speelt ook de beschikbare ruimte op uw dak een belangrijke rol. ZelfOpwekken heeft complete sets zonnepanelen met een vermogen van 2.400 Wp tot 7.480 Wp of meer.

Zonnepanelen op een plat dak

+
-

Zonnepanelen op een schuin dak

+
-

Twijfelt u nog of uw dak geschikt is voor een set van 16 zonnepanelen? Vraag dan gratis een dakcheck aan. Ons team zal uw dak beoordelen en alle mogelijkheden in kaart brengen. Deze service is kosteloos. Vraag hier gratis uw dakcheck aan.

Zonnepanelen met omvormer

Er zijn drie soorten omvormers voor zonnepanelen: string-omvormers (serieschakeling), micro-omvormers (parallelschakeling) en power-optimizers (gecombineerde oplossing).     

Zonnepanelen met micro-omvormers

+
-

Zonnepanelen met string-omvormers

+
-

Zonnepanelen met power-optimizers

+
-

Ontdek welk type omvormer het beste bij uw situatie past. Vraag hier gratis uw dakcheck aan en ontvang professioneel advies voor het complete pakket zonnepanelen, de juiste omvormer en de installatie van de zonnepanelen. Maximaliseer uw rendement! Vraag hier gratis uw dakcheck aan.

Tot slot

De set van 16 zonnepanelen biedt aanzienlijke besparingen en een snelle terugverdientijd. Of uw dak nu plat of schuin is, onze specialisten kunnen u helpen met het samenstellen van de beste zonnepanelen sets en het juiste type omvormer. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en begin uw reis naar duurzame energieopwekking.

Zonnepanelen offerte op maat

Gratis offerte

Ontvang binnen 5 werkdagen een maatwerk voorstel voor uw woning. Hierin geven wij de mogelijkheden, het systeemontwerp en de financiële besparing helder weer voor uw dak. 

Persoonlijk advies en maatwerk ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Twee voordelige opties: kopen of leasen.

Gratis offerte aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

aan het laden...

foto van huis met zonnepanelen

Waarom kiezen voor ZelfOpwekken? 

Het installeren van zonnepanelen is een belangrijke investering en een technisch complex proces. Wij zijn er om het u gemakkelijk te maken. ZelfOpwekken is meer dan alleen een installateur - we zijn uw partner in duurzame energie. Van advies tot installatie en monitoring, we staan aan uw zijde. Doe zoals duizenden anderen, kies ZelfOpwekken, en wek uw eigen energie op.

  • Premium zonnepanelen
  • Gratis offerte en schouw op afstand
  • 0% BTW op zonnepanelen voor particulieren
  • Online monitoring
  • Financieringsoptie
  • Gecertificeerde installateurs
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Gratis offerte aanvragen

Wilt u weten hoe geschikt uw dak werkelijk is voor zonnepanelen en wat de exacte kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Dakcheck door specialisten 
Gedetailleerd kostenoverzicht
Heldere info en hoogwaardige producten 
Aanvraag klaar binnen 1 minuut

Meer over onze garantie

Welke garanties biedt ZelfOpwekken.nl voor zonnepanelen?

+
-

Hoe lang zijn de productgaranties bij ZelfOpwekken.nl?

+
-

Wie staat garant als ZelfOpwekken.nl haar verplichtingen niet kan nakomen?

+
-

Wat houdt de lineaire vermogensgarantie in?

+
-

Snelle levering en installatie

Gratis voorstel aanvragen

Gratis voorstel voor uw woning

Aanvraag klaar binnen 60 seconden