Set van 9 zonnepanelen incl. montage

Benieuwd naar de prijs, de opbrengst en de geschiktheid van uw dak voor een zonnepanelen-systeem?

Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 1 minuut

10.000+ installaties
Actief sinds 2013 
Erkend installatiebedrijf

Wat zijn de kosten van 9 zonnepanelen in 2024?

U bent geïnteresseerd in een set van 9 zonnepanelen. In hoeverre is uw dak geschikt en wat is de potentie voor zonnepanelen? Hieronder vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.  

installatie met 9 zonnepanelen door zelfopwekken.nl
installatie met 9 zonnepanelen door zelfopwekken.nl

Bij ZelfOpwekken.nl bieden we een set van 9 zonnepanelen met een vermogen van 3.825 Wp, vanaf €4.896 (of € 65,- per maand), inclusief  de omvormer, de installatie van de zonnepanelen, monitoring en alle garanties. Zonnepanelen kopen is een aantrekkelijke investering: u verdient uw investering vaak binnen 3-4 jaar terug. Met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 3.404 kWh bedraagt de opbrengst na 10 jaar gemiddeld €13.000 à €14.000. Dit maakt de set van 9 zonnepanelen een zeer rendabele keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een berekening gebaseerd op uw situatie. 

Is mijn dak geschikt voor 9 zonnepanelen?

Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Naast uw budget is de hoeveelheid stroom die u wilt opwekken van belang. Natuurlijk speelt ook de beschikbare ruimte op uw dak een belangrijke rol. ZelfOpwekken heeft complete sets zonnepanelen met een vermogen van 2.400 Wp tot 7.480 Wp of meer.

Voor 9 zonnepanelen heeft u flink wat m² ruimte nodig. Gelukkig kunnen we vaak meerdere dakvlakken benutten en/of kiezen voor een Oost-West opstelling. Voor een plat of schuin dak spelen andere factoren, waar wij u graag over adviseren.

 • Set 9 zonnepanelen op een plat Dak
  Zonnepanelen kunnen efficiënt worden geïnstalleerd op platte daken. We installeren dan met de richting van de dakrand mee. Er is keuze tussen een zuid opstelling (in rijen) of een oost-west opstelling (zadelopstelling). Beide hebben voor- en nadelen. In ons advies zorgen onze experts voorde beste hellingshoek en opstelling van het complete pakket om een maximale opbrengst zonne-energie zonlicht te krijgen.
 • Set 9 Zonnepanelen op een schuin Dak
  Zonnepanelen op een schuin dak krijgen dezelfde richting en de hellingshoek van het dak. Afhankelijk van de orientatie en de hellingshoek van het dak rekenen wij voor u uit hoeveel stroom u per jaar met uw dak kunt opwekken. Wij maken schaduwberekeningen en kiezen het voordeligste type omvormer voor uw situatie. Onze ontwerpstudio en vakkundige monteurs zorgen dat obstakels en schaduw correct worden vermeden.

Twijfelt u nog of uw dak geschikt is voor een set van 9 zonnepanelen? Vraag dan gratis een dakcheck aan. Ons team zal uw dak beoordelen en alle mogelijkheden in kaart brengen. Deze service is kosteloos. Vraag hier gratis uw dakcheck aan.

Tot slot

De set van 9 zonnepanelen biedt aanzienlijke besparingen en een snelle terugverdientijd. Of uw dak nu plat of schuin is, onze specialisten kunnen u helpen de optimale configuratie voor uw situatie te vinden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte en begin uw reis naar duurzame energieopwekking.

foto van huis met zonnepanelen

Wat krijgt u van ons?

 • 2D of 3D tekening van de zonnepanelen
 • Gratis offerte en adviesgesprek
 • Realistische rendementsberekening
 • Beste prijs-kwaliteit
 • Erkende installateur en maatwerk van A tot Z 
Doe de dakcheck
Zonnepanelen offerte op maat

Gratis offerte

Ontvang binnen 5 werkdagen een maatwerk voorstel voor uw woning. Hierin geven wij de mogelijkheden, het systeemontwerp en de financiële besparing helder weer voor uw dak. 

Persoonlijk advies en maatwerk ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Twee voordelige opties: kopen of leasen.

Gratis offerte aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Ontwerp voor 9 zonnepanelen

Wilt u weten hoe geschikt uw dak werkelijk is voor zonnepanelen en wat de exacte kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Dakcheck door specialisten 
Gedetailleerd kostenoverzicht
Heldere info en hoogwaardige producten 
Aanvraag klaar binnen 1 minuut

Meer over onze garantie

Welke garanties biedt ZelfOpwekken.nl voor zonnepanelen?

+
-

Hoe lang zijn de productgaranties bij ZelfOpwekken.nl?

+
-

Wie staat garant als ZelfOpwekken.nl haar verplichtingen niet kan nakomen?

+
-

Wat houdt de lineaire vermogensgarantie in?

+
-

Snelle levering en installatie

Gratis voorstel aanvragen

Gratis voorstel voor uw woning

Aanvraag klaar binnen 60 seconden