Wat kosten 34 zonnepanelen incl. montage?

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn en hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een dakcheck aan.

Doe de gratis dakcheck

Klaar binnen 1 minuut

10.000+ installaties
Actief sinds 2013 
Erkend installatiebedrijf

Kosten en terugverdientijd 34 zonnepanelen

U bent geïnteresseerd in een set van 34 zonnepanelen. In hoeverre is uw dak geschikt en wat is de potentie voor zonnepanelen? Hieronder vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.  

installatie van zonnepanelen door zelfopwekken.nl

Bij ZelfOpwekken.nl bieden we een set van 34 zonnepanelen met een vermogen van 11.560 Wp, vanaf €14.415 (of € 192,- per maand), inclusief de omvormer, de installatie van de zonnepanelen, monitoring en alle garanties. Zonnepanelen kopen is een aantrekkelijke investering: u verdient uw investering vaak binnen 2-3 jaar terug. Met een gemiddelde jaarlijkse opbrengst van 11.560 kWh bedraagt de opbrengst na 10 jaar gemiddeld €53.000 à €54.000. Dit maakt de set van 34 zonnepanelen een zeer rendabele keuze voor wie op zoek is naar duurzame energieoplossingen. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een berekening gebaseerd op uw situatie. 

aan het laden...

Meer over onze garantie

Welke garanties biedt ZelfOpwekken.nl voor zonnepanelen?

+
-

Hoe lang zijn de productgaranties bij ZelfOpwekken.nl?

+
-

Wie staat garant als ZelfOpwekken.nl haar verplichtingen niet kan nakomen?

+
-

Wat houdt de lineaire vermogensgarantie in?

+
-

Klantervaringen

Na 8.336 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Wij zijn erg tevreden met alles, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10

Prijzen opvragen

Wilt u weten wat de exacte kosten zijn en hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een dakcheck aan.

Klaar binnen 1 minuut

Gratis voorstel voor uw woning

Aanvraag klaar binnen 60 seconden
8,3