Zonnepanelen offerte

Ontvang binnen vijf werkdagen een uitgewerkt voorstel voor een compleet zonnepanelensysteem

Gratis offerte aanvragen
Rendementsberekening
Materialen en kostenoverzicht
Legplan voor uw woning

Onze voorstellen worden handmatig uitgewerkt door specialisten, omdat elk dak uniek is en een exacte berekening vereist. Voor een ruwe indicatie kunt u echter onze tool op deze pagina gebruiken

aan het laden...

Zonnepanelen in 3 stappen

De eerste stap om bij ons zonnepanelen bij ZelfOpwekken.nl te kopen is gratis een voorstel aanvragen

Een goed begin is het halve werk. 

1
Stap 1: Gratis voorstel aanvragen
U ontvangt een voorstel met gedetailleerd legplan voor uw dak uitgewerkt door een specialist. Uw adviseur neemt daarna alles persoonlijk met u door. Is alles naar wens? Dan bestelt u bij ons eenvoudig online.
2
Stap 2: Akkoord met het voorstel
Na uw online bestelling bereiden wij de montage stap voor stap met u voor. Wij bestellen de materialen, stemmen de installatiedatum met u af en sturen alle informatie die u nodig hebt, zodat u perfect bent voorbereid.
3
Stap 3: Achteraf betalen
Onze ploegbaas zorgt dat de installatiewerkzaamheden goed zijn voorbereid. Wij werken met vriendelijke, vakkundige installateurs. Gewoonlijk wordt het systeem binnen één werkdag werkend opgeleverd. Wij maken van de installatiedag een geweldige dag voor u!  U betaalt achteraf.
Zonnepanelen offerte op maat

Voorstel op maat

Binnen vijf werkdagen ontvangt u per e-mail een voorstel voor uw woning op basis van uw aanvraag. Het voorstel omvat de mogelijkheden, het systeemontwerp en de financiële besparingen.

Persoonlijk advies en ontwerp.

Zonnepanelen incl. alle montagekosten.

Altijd twee opties: kopen of leasen.

Gratis offerte aanvragen

Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Klantervaringen

Na 8.336 succesvolle installaties kunnen wij met trots zeggen dat we al veel tevreden klanten hebben. Deze mensen gingen u voor!

H. de Boer uit 's Hertogenbosch

Wij zijn erg tevreden met alles, installateurs ook duidelijk en vriendelijk. De zonnepanelen werken goed!

10 / 10

Erik uit Cuijk

Installatie verliep goed en binnen een dag lag alles erop. De app werkt prima, elke dag topopbrengst. Toen we per ongeluk de verbinding met omvormer hadden verbroken kregen we dezelfde dag al een bericht van Zelfopwekken.nl om ervoor te zorgen dat alles weer in orde was.

10 / 10

Rindert uit Blije

Goede partij, snel, duidelijk en vriendelijk. Mijn huis staat er prachtig bij met deze zwarte panelen.

8 / 10

Wout uit Velzen-Zuid

Wat een top partij! Deskundige werknemers die de tijd nemen om een mooie installatie neer te leggen. Na oplevering nog nooit een storing of problemen gehad. Als ik vragen heb over de installatie wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan!

10 / 10