Zonnepanelen project
gemeente RoerdalenZonnepanelen aanschaffen via uw gemeente

Bent u woningeigenaar in de gemeente Roermond en wilt u graag gebruik maken van zonne-energie? Dan kunt u via de gemeente Roerdalen zonnepanelen bij ons aanschaffen tegen gunstige voorwaarden. 

In het alles-in-één pakket van de gemeente Roerdalen zit het volgende: 

  • Alle producten voor een volledige zonnestroom installatie.
  • Financiering van de zonnepanelen. 
  • Volledige installatie inclusief monitoring. 
  • 15 jaar service en onderhoud inclusief opbrengstgarantie voor het totale systeem. 

De voordelen

Financiering 

Heeft u geen spaargeld of ruimte voor een extra hypotheek? Dan is dit een geschikt aanbod voor u. U krijgt een lening via de gemeente, tegen een vaste rente. De lening mag u in 15 jaar aflossen. Er zijn geen inkomenseisen. U mag de lening ook tussentijds of versneld aflossen. 

15 jaar opbrengstgarantie 

U krijgt een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem. ZelfOpwekken garandeert de opbrengst in kilowatturen. Als uw systeem dus minder functioneert dan in de offerte is berekend, krijgt u de berekende kWh’s vergoed in Euro’s. Zo wordt u totaal ontzorgd voor de komende 15 jaar! 

Heldere informatie 

Wij nemen u als gemeente lastig uitzoekwerk uit handen en informeren u helder en objectief. De offerte van ZelfOpwekken.nl is compleet, met eventuele extra opties, zonder verborgen meerwerkkosten, inclusief de administratiekosten voor de lening. 

Door de gemeente geselecteerde leverancier.

De gemeente deed een uitvraag bij leveranciers. ZelfOpwekken had het beste aanbod voor het totaalpakket. We hebben op diverse criteria beoordeeld zoals de organisatie, ervaring, kwaliteit, werkwijze, service en garantie. ZelfOpwekken maakt onderdeel uit van Sunergetic B.V. 

100% begeleiding 

Alles wordt voor u geregeld: financiering, offerte, installatie, 15 jaar monitoring en onderhoud. U krijgt persoonlijk advies en uitleg over het zonnepanelensysteem. 

Een storing wordt snel gezien en verholpen. 

Lagere energierekening 

U profiteert direct van de opbrengst van uw zonnepanelen. Door een slimme financiering is uw besparing hoger dan de kosten. U bespaart dus geld én u spaart het milieu.

Klik hier voor het project van de gemeente Roerdalen

Direct bestellen ook mogelijk

Aan een groepstraject zitten voor- en nadelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wachttijden die kunnen oplopen en afspraken die we met de gemeente hebben gemaakt m.b.t. het maximaal aantal te plaatsen zonnepanelen. 

Voldoet het aanbod met financiering van de gemeente Roerdalen, om wat voor reden dan ook, niet aan uw wensen? Of valt uw woning net buiten het postcode gebied van dit project? Geen probleem. U kunt uiteraard kunt ook direct bij ons een offerte aanvraag doen en zonnepanelen laten plaatsen. 

In dat geval doet u direct met ons zaken en regelt u hier een aanvraag.

    Deelnemen aan project?

    Klik op de knop voor de projectwebsite van Roerdalen.