MONITORING

Actieve monitoring

ZelfOpwekken.nl geeft inhoud aan opbrengstgarantie. Meten is weten. Daarom bieden wij SolarResult als extra dienst bij uw pakket aan. Met SolarResult meten wij dagelijks de kilowatturen die door uw zonnepanelen worden geproduceerd. Produceert uw systeem niet het verwachte aantal kilowatturen? Dan informeren wij u hier direct over. Blijkt er een defect te zijn aan uw systeem? Dan lossen wij dat binnen de garantieperiode kosteloos op. Met SolarResult is uw kWh-opbrengst gegarandeerd. Informeer naar de mogelijkheden!

ZelfOpwekken monitoring App

  • Onafhankelijk van uw WIFI

  • Stabiele verbinding via radiofrequentie(RF)

  • Eenvoudige Nederlandstalige WebApp

  • Inclusief slimmemeter integratie

  • Opgewekte en verbruikte energie overzichtelijk in 1 App

GARANTIES

Zonnepanelen:
Productgarantie

ZelfOpwekken biedt u een productgarantie van maar liefst 12 jaar op de zonnepanelen. Wanneer binnen deze periode een paneel defect zou gaan, wordt dit kosteloos voor u vervangen.

Zonnepanelen:
Prestatiegarantie

De QCells prestatiegarantie: maximaal 0,54% degredatie per jaar. Het resultaat; minimaal 85% van het nominale vermogen na 25 jaar.

Montagemateriaal:
Productgarantie

Van der Valk solar systems staat garant voor kwaliteit en biedt 25 jaar productgarantie op al het bevestigingsmateriaal. Ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes. Geproduceert in eigen fabriek in Monster.

Omvormer:
Productgarantie

Growatt biedt een productgarantie op de omvormer van 10 jaar. De ervaring leert dat deze garantie ruim voldoende is om jarenlang van een goed werkend zonnepanelensysteem te genieten. De meeste omvormers gaan gedurende de eerste 15 jaar niet kapot. Wanneer zij wel kapot gaan, is dit over het algemeen in de eerste 5 jaar en valt dit dus ruimschoots onder deze garantie.

quotation-mark Goedkoop is vaak duurkoop.

De beste garantie is kwaliteit.
Vandaar 12 jaar productgarantie van Q-CELLS. quotation-mark

- Jeroen van der Molen, initiatiefnemer.