UW AANVRAAG

...

Kosteloos een voorstel aanvragen

Geef uw postcode, huisnummer en e-mailadres aan ons door en u ontvangt binnen 5 werkdagen een voorstel op maat. Klik hier om een voorstel aan te vragen. Voordat we u het maatwerk voorstel sturen, spreken we u graag even telefonisch voor een korte intake. Tijdens de intake kunt u uw wensen bespreken. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

...

100% Maatwerk

Onze zeer ervaren specialisten meten uw dak nauwkeurig in. Er wordt een optimaal 3D systeem-ontwerp gemaakt voor uw huis en uw situatie. Bij het systeem-ontwerp voor uw dak houden wij rekening met dakobstakels zoals een dakkapel, schoorsteen of een boom. Mocht er schaduwval zijn, dan kiezen wij voor de meest rendabele optie voor u. De opstelling van de zonnepanelen op uw dak wordt via een 3D ontwerp duidelijk aan u gepresenteerd in ons voorstel.

Zo garandeert ZelfOpwekken.nl u het beste systeem-ontwerp -- met het hoogste rendement voor 25 jaar lang. Wij specificeren in het voorstel de prijzen en het BTW bedrag dat u kunt terugvragen. Nadat u het voorstel heeft gekregen, neemt een van onze adviseurs contact met u op. Samen doorlopen we het voorstel in detail met u en beantwoorden wij al uw vragen.

...

Installeren

Wanneer u akkoord gaat met het maatwerk voorstel, kiezen we samen een datum voor de installatie-afspraak. Het gehele systeem wordt binnen 1 dag werkend opgeleverd. De installatie wordt door onze zeer ervaren installateurs verzorgd.

...

Gratis BTW retour service

In het maatwerk voorstel berekenen wij het BTW-bedrag dat u kunt terugkrijgen. Met uw akkoord vragen wij ook de 21% BTW terug (die u na de installatie heeft betaald) bij de Belastingdienst. De kosten van de BTW-retourservice is voor al onze klanten inbegrepen. Wanneer u liever zelf de BTW wilt terugvragen, kan dat natuurlijk ook. Er vindt in dat geval geen restitutie plaats voor de BTW retour service aangezien ZelfOpwekken werkt met pakketprijzen. Nadat de BTW teruggave bij de belastingdienst is ingediend, ontvangt u na goedkeuring van de belastingdienst het BTW bedrag minus het forfait terug op uw eigen bankrekening.